FOTBAL: Etapa a X-a în Liga 3, meciuri importante pentru Oțelul și Sporting Liești

20
Echipele angrenate în Liga a III-a au programate în finalul acestei săptămâni jocurile din etapa a X-a, rundă în care două dintre echipele gălățene vor juca în derby-urile etapei. 
La Galați, pe stadionul Oțelul, începând cu ora 15.00, Suporter Club Oțelul va primi replica unei alte echipe cu intenții de promovare în Liga a II-a, FK Miercurea Ciuc. După înfrângerea de la Roman, prima din Liga a III-a, Oțelul a coborât pe locul doi în clasamentul seriei I cu 18 puncte din 9 jocuri, un punct mai puțin decât liderul seriei, Aerostar Bacău. Harghitenii de la FK Miercurea Ciuc au cu trei puncte mai puțin decât Oțelul, 16 puncte din opt jocuri, iar în clasamentul al zi sunt pe locul șase. Jocul de sâmbătă va fi primul pentru antrenorul gălățean Alexandru Ciobanu pe banca Oțelului. 
În celălalt derby al etapei, duminică, 29 octombrie, de la ora 15.00, Sporting Liești va juca pe terenul liderul seriei, Aeorstar Bacău. Jocul se va disputa duminică pentru că echipa din Bacău a disputat joi meciul din 16 – imile Cupei României cu cei de la Dinamo București. După opt meciuri disputate în actuala ediție a Ligii a III-a Sporting Liești este pe locul trei în clasamentul seriei I cu 16 puncte din opt jocuri, trei puncte mai puțin decât echipa din Bacău, liderul seriei cu 19 puncte din 9 jocuri. 
În etapa a X-a Avântul Valea Mărului va juca la Rădăuți, cu cei de la Bucovina. Vălmărenii au mare nevoie de puncte pentru a evada din subsolul clasamentului, după ce a disputat opt jocuri Avântul Valea Mărului este pe locul 13 cu patru puncte acumulate în opt jocuri, în timp ce Bucovina Rădăuți ocupă locul 9 cu 13 puncte din 8 jocuri. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, va sta în etapa a X-a. Metalosport este ultima în C1 fără puncte. Următorul joc pentru Metalosport în Liga a III-a este programat pentru 4 noiembrie, pe terenul celor de la CSM Pașcani.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal