FOTBAL: Gloria Ivești crede în visul ei până la capăt! ”Trăim un vis frumos din care nu vrem să ne trezim niciodată!”

57
Cu poziția de lider serios amenințată de echipa Universității ”Dunărea de Jos”, Gloria Ivești a replicat victoriei, scor 10 – 0, a univesitarilor cu un succes pe măsură, scor 7 – 0, pe teren propriu în fața celor de la Avântul Vânători, în etapa a V-a din Liga a IV-a. Prin succesul cu Avântul gruparea din Ivești continuă să – și trăiască visul, visul promovării, așa cum ne-a spus președintele clubului Sebastian Bobocea.  
”Trăim un vis frumos din care nu vrem să ne trezim niciodată! Am început noul sezon cu speranțe mari, dar nu am îndrăznit în niciun moment să visam la promovare. Obiectivul nostru a fost să continuam istoria fotbalului iveștean și să ne menținem printre fruntașele Ligii a IV-a. Prin parcursul nostru de până acum, în campionat, am demonstrat tuturor că se poate, dacă ai încredere in forțele proprii și nu te dai bătut. Am jucat cu echipe foarte bune, cum ar fi Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni, dar am reușit, prin muncă și devotament, să obținem rezultate bune. Suntem o echipă frumoasă, talentată, cu băieți cu caracter și atitudine și credem în visul nostru până la capăt”, ne-a spus președintele Sebastian Bobocea.  

Pentru a-și îndeplini visul, cel al promovării, Gloria Ivești trebuie să parcurgă mai multe etape, iar primul pas este câștigarea titlului în Liga a IV-a. Misiune deloc facilă, în acest sezon în lupta pentru titlul din Liga a IV-a Galați sunt angrenate mai multe echipe. ”Știm că în lupta pentru promovare sunt angrenate mai multe echipe, cum ar fi: Zimbrul Slobozia Conachi (o grup foarte puternic, cu fotbaliști foarte talentați), Unirea Braniștea (o echipa omogenă și foarte bine pusă la punct), Universitatea “Dunărea de Jos” (o echipă cu tradiție la nivel național ) și să nu uităm Victoria Independența, cea care an de an se bate la primele locuri”, ne-a declarat Sebastian Bobocea despre potențialii adversari.  

Chiar dacă obstacolele din fața iveștenilor sunt multe președintele Sebastian Bobocea crede în echipă ți în visul promovării: ”Vom încerca să ne pregătim serios și vom încerca să jucăm cât se poate de bine pentru a putea visa frumos in continuare”, ne-a spus președintele Sebastian Bobocea.
În jocul cu Avântul Vânători cele șapte goluri ale liderului au fost marcate de: Gheorghe Iordache, Mădălin Lupu, Cristi Toma, Lucian Tiron, Alexandru Sava, Ionuț Gurău și Valentin Borșan. Echipa cu care Gloria a început jocul a fost:: Robert Covâț – Iulian Ion, Gabriel Iordache, Mădălin Lupu, Mădălin Hilohi – Alexandru Sava, Claudiu Racoviță, Liviu Nunu, Cristi Toma –  Ionuț Gurău, Valentin Borșan. Rezerve: Nistor Tudosă, Marian Alexandrescu, Lucian Tiron, Victor Matei
După cinci etape din Liga a IV-a Gloria Ivești este pe primul loc în clasament cu 13 puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați. Etapa viitoare Gloria Ivești va juca un meci important pentru partea superioară a clasamentului, la Slobozia Conachi, cu Zimbrul, echipa de pe locul 5 cu 9 puncte din 4 jocuri.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal