FOTBAL: Gloria Ivești și Universitatea se întâlnesc în derby-ul etapei a VIII-a din Liga a IV-a

20
Liga a IV-a, primul eșalon fotbalistic județean, continuă în acest week-end cu jocurile din etapa a VIII-a. Etapa va fi deschisă sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15.00, cu jocul dintre Avântul Vânători și Juventus Toflea. A doua zi, duminică, 22 octombrie, de la ora 12.00, se vor disputa și celelalte cinci jocuri ale etapei.   
Derby-ul etapei se va juca pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești între echipa locală Gloria și Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați. Iveștiul este pe locul trei înaintea derby-ului cu 13 puncte din 6 jocuri, cinci puncte mai puțin decât cei de la Universitatea, echipa de pe primul loc. Echipa Universității își păstrează prima poziție și după ce a avut câștig de cauza la contestația formulată de cei de la Zimbrul Slobozia Conachi în urma meciului de etapa trecută. 

Într-un alt joc derby al etapei Unirea Braniștea, locul doi cu 18 puncte din 7 jocuri, la egalitate de puncte cu liderul CS Universitatea, cele două echipe fiind departajate de golaveraj, va juca pe teren propriu, cu cei de la Quantum Club Galați, echipa de pe locul 5 cu 11 puncte din 6 jocuri. 

Celelalte jocuri ale etapei se vor disputa după programul: Agrostar Tulucești (locul 8) – Vcitoria Independența (locul 6), Muncitorul Ghidigeni (locul 12) – Viitorul Costache Negri (locul 10), Zimbrul Slobozia Conachi (locul 4) – Avântul Drăgănești (locul 9).

În deschidere sunt programate jocurile din Liga a IV-a juniori. În campionatul sub 19 ani conduce Viitorul Umbrărești cu 19 puncte din 7 jocuri. Podiumul campionatului juniorilor este completat de: Juventus Toflea 18p, 7 jocuri și Muncitorul Ghidigeni 13p, 6 jocuri.     

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal