FOTBAL: Lieștiul joacă miercuri cu Brăila, ultimul hop înaintea 16 -imilor Cupei României

13
Singura echipă din Galați rămasă în Cupa României, Sporting Liești, joacă miercuri pentru calificarea în 16 – imile Cupei României. De la ora 14.30, pe ”Liești Arena”, echipa din Liești va juca cu cei de la Dacia Unirea Brăila, în turul patru național al Cupei României. 
Pe lângă calificarea în 16- imile Cupei, fază în care vor intra echipele din Liga I, jocul de miercuri are și miză financiară. Dacă va trece de cei de la Brăila echipa din Liești va primi, din partea FRF, un premiu de 4.000 de euro. Până acum, prin accederea în turul patru, Sporting Liești are asigurat un premiu de 1.000 de euro. 
Pentru Sporting Liești jocul de miercuri va fi al treilea în actuala ediție a Cupei. Gruparea de Liga a III-a a intrat în competiția KO în turul secund, când a eliminat Sportul Chiscani, scor 3 – 1, după un meci disputat în județul Brăila. Și în turul trei Lieștiul a jucat în deplasare meciul din Cupa României, pe terenul revelației locale Zimbrul Slobozia Conachi, joc câștigat cu scorul 3 – 1. Gruparea de liga secundă, Dacia Unirea Brăila, va fi la primul meci din actuala ediție a Cupei României.    
Sezonul trecut cei de la Metalosport au ajuns până în faza 16 – imilor  din Cupa României și a fost eliminată după înfrângerea, scor 0 – 1, de pe teren propriu cu gruparea de liga secundă Luceafărul Oradea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal