FOTBAL: Luptă aprigă la vârful Ligii a IV-a

16
După ce s-au disputat jocurile din etapa a a V-a din Liga a IV-a lupta pentru primul loc în primul eșalon fotbalistic județean s-a întețit. Cinci echipe, despărțite de patru puncte, sunt implicate în lupta pentru primul loc. 
În etapa a V-a liderul, Gloria Ivești, și echipa Universității ”Dunărea de Jos”, locul doi, s-au duelat de la distanță. Prima dată Universitatea a învins pe teren propriu, scor 10 – 0, Muncitorul Ghidigeni, replica echipei din Ivești a venit prin victoria, scor 7 – 0, tot de pe teren propriu, cu Avântul Vânători. Cele două victorii ale liderului și viceliderului au fost, de altfel, singurele ale gazdelor în etapa a V-a. Într-un alt meci cu implicații în partea superioară a clasamentului Victoria Independența a remizat, scor 3 – 3, pe teren propriu cu Quantum Club Galați. În celelalte jocuri din etapa a V-a s-au impus echipele oaspete. Unirea Braniștea a trecut, scor 2 – 1, de Juventus Toflea, la Drăgănești, echipa locală Avântul, a pierdut, scor 1 – 2, cu nou promovata Avântul Drăgănești, iar la Costache Negri, Viitorul, a pierdut, scor 3 – 4, cu Viitorul Umbrărești. 
Cu 13 puncte, acumulate în cinci jocuri, golaveraj 20 – 4, Gloria Ivești conduce Liga a IV-a Galați, cu doar un punct avans față de echipele de pe locurile doi și trei, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, 12 puncte, 5 jocuri, golaveraj 29 – 3, și Unirea Braniștea, 12 puncte, 5 jocuri, golaveraj 13 – 8. Victoria Independența, cu 10 puncte, 5 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi, 9 puncte, 4 jocuri, sunt alte echipe implicate în lupta pentru primul loc. 
Etapa a VI-a programează un meci important pentru prima poziție din clasament. Zimbrul Slobozia Conachi va primi, pe teren propriu, replica liderului Gloria Ivești. Celelalte jocuri ale etapei: Viitorul Umbrărești – Victoria Independența, Unirea Braniștea – Viitorul Costache Negri, Agrostar Tulucești – Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni – Avântul Drăgănești și Avântul Vânători – Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal