FOTBAL: Oțelul a remizat cu KSE Tg. Secuiesc dar se menține pe primul loc, Lieștiul a învins la scor Metalosprot și a urcat pe podiumul din C1

19
Cele patru echipe gălățene angrenate în Liga a III-a, seria I, au susținut sâmbătă jocurile din etapa a opta. La Galați, pe stadionul Oțelul, liderul din C1, SC Oțelul a obținut doar o remiză, scor 1 – 1, la pauză 0 – 0, în jocul cu cei de la KSE Târgu Secuiesc. Oțelul a deschis scorul prin Ibeh, oaspeții au egalat în minutul 90, moment al jocului când evoluau cu un om mai puțin. Chair dacă a remizat cu cei de la Târgu Secueisc echipa suporterilor se menține pe primul loc în C1. SC Oțelul conduce în seria I din Liga a III-a cu 18 puncte, la egalitate cu Aerostar Bacău. Cele  două echipe sunt departajate de golaveraj, Oțelul 23 – 5, Aerostar 19 – 6. Etapa viitoare SC Oțelul va juca pe terenul celor de la CSM Roman, echipă ce în etapa a opta s-a impus, scor 2 – 1, la AFC Hărman. 
De la aceeași oră pe stadionul Dunărea au jucat și cei de la Metalosprot cu o altă echipă gălățeană, Sporting Liești. Jocul a fost câștigat de echipa din Liești, scor 11 – 0. Metalosport este ultima în C1, fără puncte, golaveraj 1 – 61. Etapa viitoare Metalosport are programat joc pe terenul celor de la Sănătatea Darabani. Lieștiul a obținut a cincea victorie stagională, 16 puncte, iar în clasament gruparea gălățeană a urcat pe locul trei, datorită golaverajului superior în fața celor de la AFC Hărman. Liești 27 – 10, Hărman 19 – 5.  Pentru Sporting Liești urmează o etapă de pauză. 
Avântul Valea Mărului nu se regăsește în actuala ediție a Ligii a III-a și a înregistrat a cincea înfrângere din sezon. Vălmărenii au pierdut,s cor  0 – 2, jocul de pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. Etapa viitoare Avântul va juca pe teren propriu cu CSM Focșani. În clasamentul din C1 Avântul Valea Mărului este pe locul 13.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal