FOTBAL: ”Panterele negre” continuă parcursul fără greșeală în drumul spre Liga I

10
foto: AFC Universitatea Galați
În premieră pentru fotbalul feminin gălățean cele două echipe de la FC Universitatea Galați au jucat în cuplaj duminică, pe stadionul Siderurgistul. Prima echipa a clubului gălățean, liderul seriei I din Liga a II-a, a continuat parcursul fără greșeală din actuala ediție a ligii secunde și s-a impus, scor 4 – 0, în fața celor de la Real 2 Craiova.  
Cele patru goluri ale ”panterelor negre” au fost marcate de: Monica Bențoiu, Dumitrița Prisăcari, Carmen Marcu și Loredana Nica. Antrenorii Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș au început jocul cu echipa: Roxana Pazargic (căpitan) – Valentina Ivan, Alexandra Ivan, Dumitrița Prisăcari, Elena IvanMădălina Sfinteș, Andreea SurcicăMaria Stamate, Loredana Nica, Monica Bențoiu Carmen Marcu. Au mai jucat: Roxana Ioan, Nicol Bucur, Georgiana Bobocea și Irina Ivan
Principala adversară a ”panterelor” în drumul spre Liga I, Selena Constanța, a învins, scor 3 – 0, Armonia Dolhești. FC Universitatea conduce în seria I din Liga a II-a cu 12 puncte din patru jocuri, la egalitate de puncte cu Selena Constanța, FC Universitatea conduce seria datorită golaverajului superior, 18 – 2, față de 14 – 2 al echipei din Constanța. Până la finalul turului mai sunt de jucat trei etape, iar FC Universitatea va juca cu Navobi Iași, etapa viitoare, Viitorul Reghin, în ultima etapă din tur, dar și derby-ul cu Selena Constanța, pe teren propriu după jocul cu echipa din Iași. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal