FOTBAL: ”Panterele negre” se încălzesc la Iași pentru derby-ul cu Selena Constanța

32
foto: facebook FC Universitatea Galați
Înainte de derby-ul pentru promovare cu Selena Constanța, prima echipă de la FC Universitatea va juca un meci de încălzire pentru derby. În etapa a V-a din turul Ligii a II-a, la Iași, pe terenul sintetic al stadionului ”Emil Alexandrescu”, duminică, 29 octombrie, începând cu ora 11.00, ”panterele negre” va juca cu Navobi Iași – vicecampioana en titre a României. 
Gruparea gălățeană conduce seria I din Liga a II-a, cu 12 puncte, maximum, din patru jocuri, golaveraj 18 – 2, la egalitate de puncte cu principala urmăritoare Selena Constanța, echipa de pe locul doi, FC Universitatea conduce seria datorită golaverajului superior. Echipa din Iași a evoluat sezonul trecut în prima ligă, Superliga, unde a încheiat pe locul doi și a jucat în finala Cupei României, dar din cauza problemelor financiare s-a înscris în liga secundă. După patru etape din Liga a II-a Navobi este pe locul 7, penultimul, fără puncte. După jocul de la Iași pentru FC Universitatea urmează derby-ul cu Selena Constanța, la Galați, în jurul datei de 12 noiembrie. 

Delegația gălățeană ce va face deplasarea la Iași va fi formată din: Pazargic Larisa Roxana, Diana Năcuță, Mirela Ciobotaru, Georgiana Bobocea, Irina Ivan, Alexandra Ivan, Dumitrița Prisacari, Elena Ivan, Mădălina E. Sfinteş, Andreea Surcică, Laura Pamfile, Nicol Bucur, Maria Stamate, Claudia Loredana Nica, Monica Bențoiu, Carmen Marcu. Staff-ul tehnic va fi format din antrenorii: Alexandru Caracaș, Mihai Ciobanu, Gabriel Călinescu. Mirela Ciobotaru va fi titulară sâmbătă în jocul echipei satelit și rezervă în meciul de  duminică.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal