FOTBAL: SC Oțelul deschide etapa a IX-a din Liga 3, vineri, la Roman. Vălmărenii joacă pe teren propriu cu CSM Focșani, Metalosport are programată deplasare la Darabani

3
Campionatul Ligii a treia continuă în finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a IX-a. Din cele patru echipe gălățene din campionat Sporting Lieșți va sta, din cauza numărului impar de echipe din seriei.  
Etapa programează două jocuri în cu implicații în partea superioară a clasamentului. Liderul seria I, SC Oțelul, va juca vineri, 20 octombrie, de la ora 15.00, în meciul de deschidere al etapei, pe terenul celor de la CSM Roman. SC Oțelul conduce în seria I din Liga a III-a cu 18 puncte din opt jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Aerostar Bacău. Pentru a-și păstra poziția de lider trebuie să obțină cel puțin același rezultat cu echipa de pe locul doi Aerostar Bacău, echipă care în etapa a IX-a va juca, sâmbătă, pe terenul celor de la Olimpic Cetate Râșnov. Adversarul Oțelului este pe locul opt în clasamentul seriei I cu 12 puncte din șapte jocuri, iar etapa trecută  s-a impus, scor 2  – 1, pe terenul AFC  Hărman o altă echipă cu intenții de promovare în Liga a II-a. 
Într-un alt meci în care este implicată o echipă gălățeană Avântul Valea Mărului va juca sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15.00, pe teren propriu, stadion ”Prof. Costică Popovici” cu cei de la CSM Focșani – echipă nou promovată în Liga a III-a. Vălmărenii au mare nevoie de victorie pentru a evada din subsolul clasamentului. După ce au disputat șapte jocuri din actuala ediție a Ligii 3 echipa din Valea Mărului este pe locul 13, poziție de retrogradare, cu 4 puncte din 7 jocuri. Înainte de debutul Ligii a  III-a cele două echipe s-au întâlnit în dublă amicală, iar victoriile au fost împărțite, CSM s-a impus la Focșani cu scorul 2 – 1, vălmărenii s-au revanșat pe teren propriu după victoria, scor 4 – 2.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport are programat, în etapa a IX-a, joc pe terenul celor de la Sănătatea Darabani, sâmbătă, 21 octombrie. Metalosport este ultima în seria I fără puncte, golaveraj 1  – 61, în timp ce echipa din județul Botoșani este pe locul 12 cu 5 puncte.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal