FOTBAL: SC Oțelul obține prima victorie din deplasare și revine pe primul loc, Lieștiul și Metalosport au pierdut jocurile din etapa a VII-a Liga 3

4
După ce s-au disputat meciurile din etapa a VII-a din Liga a III-a, seria I, SC Oțelul revine pe prima poziție în clasament. Echipa suporterilor a obținut prim victorie în deplasare din Liga a III-a, scor 4 – 1, la Valea Mărului, cu Avântul, a beneficiat de înfrângerea, scor 0 – 2, a celor de la AFC  Hărman, liderul de dinaintea etapei, la Tîrgu Secuiesc și a revenit pe poziția care asigură promovarea în Liga a II-a la finalul sezonului. La Valea Mărului pentru SC Oțelul au marcat: Ibeh, Muscă, Stoian și Silverstre. Gazdele au punctat prin Jurgen Tushkan. SC Oțelul conduce seria I cu 17 puncte din 7 jocuri, fără înfrângere în Liga a III-a, cu un avans de un punct față de cei de la Hărman. Înfrângerea cu SC Oțelul a fost a patra pentru vălmăreni, iar în clasament Avântul este pe locul 13 cu 4 puncte. Etapa viitoare, 14 octombrie, SC Oțelul va juca pe teren propriu cu cei de la KSE Târgu Secuiesc, iar Avântul Valea Mărului va juca la Odorheiu Secuiesc cu AFC. 
Sporting Liești a jucat în etapa a VII-a la Râșnov, cu cei de la Olimpic Cetate. Jocul a fost pierdut de echipa din Liești, scor 3 – 2. Pentru Liești golurile au fost marcate de Lovin și Voicu. În clasamentul seriei I Sporting Liești este pe locul 5 cu 13 puncte din 7 jocuri. Pentru Sporting Liești urmează în etapa a VIII-a  duelul de la Galați cu cei de la Metalosport. 
Revenită la jocurile din Liga a III-a, după ce în runda precedentă nu s-au prezentat la joc, cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, a pierdut cu scorul 6 – 0 jocul de la Bucovina Rădăuți. Metalosport este ultima în clasamentul seriei I, fără puncte, golaveraj 1 – 50. Etapa viitoare Metalosport are programat joc pe teren propriu cu Sporting Liești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal