FOTBAL: SC Oțelul a pierdut poziția de lider după prima înfrângere din sezon, Lieștiul a stat dar se menține pe podium, noi înfrângeri pentru Valea Mărului și Metalosport, în Liga 3

17
Trei dintre cele patru echipe gălățene din Liga 3 au susținut meciurile etapei a IX-a. SC Oțelul a pierdut jocul din deschiderea etapei, scor 1 – 2, pe terenul CSM Roman. După înfrângerea de la Roman, prima din Liga 3, antrenorul Damian Băncilă și-a dat demisia. În clasament, după primul eșec al sezonului SC Oțelul este pe locul doi cu 18 puncte din 9 jocuri, un punct mai puțin decât noul lider al seriei, Aerostar Bacău. Pentru Oțelul urmează jocul de pe teren propriu cu FK Miercurea Ciuc, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 15.00. 
Chiar dacă au avut etapă de pauză, din cauza numărului impar de echipe din serie, cei de la Sporting Liești se mențin pe locul trei în Liga 3 cu 16 puncte din 8 jocuri, trei puncte mai puțin decât liderul seriei Aerostar Bacău. Etapa viitoare Lieștiul va juca chiar pe terenul liderului Aerostar Bacău, duminică, 29 octombrie, de la ora 15.00. 
Celelalte două echipe gălățene din C1, Avântul Valea Mărului și Metalosport au pierdut jocurile disputate în etapa a IX-a. Vălmărenii au jucat pe teren propriu cu nou promovata CSM Focșani, joc pierdut cu scorul 1 – 3. În clasament echipa din Valea Mărului este pe locul 13, din 15, cu 4 puncte din 8 jocuri. Avântul Valea Mărului va juca etapa viitoare la Rădăuți, cu Bucovina, sâmbătă, 28 octombrie, ora 15.00. 
Metalosport a înregistrat a noua înfrângere consecutivă în actuala ediție a Ligii 3, gălățenii au pierdut, scor 0 – 6, jocul de pe terenul noun promovatei Sănătatea Darabani. În clasament Metalosport este ultima, fără puncte, golaveraj 1 – 67. Pentru Metalosport urmează o etapă de pauză, următorul joc este programat pentru 4 noiembrie, ora 14.00, pe terenul celor de la CSM Pașcani.   
  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal