FOTBAL: Schimbare de lider în Liga 4, Unirea Braniștea preia șefia

17
foto: facebook Unirea Braniștea
Campionatul județean de fotbal, Liga a IV-a, a continuat în weekend cu meciurile din etapa a opta. Derby-ul etapei s-a jucat la Ivești, pe  stadionul ”Nicu Nour”, între două echipe cu intenții de promovare în Liga a III-a, Gloria Ivești și CSU Dunărea de jos Galați. Gazdele s-au impus, scor 2 – 0, și au detronat din poziția de lider echipa Universității. Într-un alt meci al etapei cu implicații în partea superioară a clasamentului Unirea Braniștea a trecut la limită, scor 2 – 1, de Quantum Club Galați. Profitând de înfrângere celor de la CSU Dunărea de Jos echipa din Braniștea s-a instalat pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a cu un avans de trei puncte. Zimbrul Slobozia Conachi, o altă echipă implicată în lupta pentru promovare, a învins, scor 3 – 1, pe teren propriu, Avântul Drăgănești.
Celelalte rezultate ale etapei: Avântul Vânători – Juventus Toflea 6 – 3, prima victorie pentru echipa din Vânători, Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Costache Negri 8 – 1, Agrostar Tulucești – Victoria Independența 1 – 1, Viitorul Umbrărești a stat. 
Unirea Braniștea este noul lider din Liga a IV-a Galați cu 21 de puncte din 8 jocuri. CSU ”Dunărea de Jos” este pe doi cu 18 puncte din 8 jocuri, podiumul este completat de Gloria Ivești cu 16 puncte din 7 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi 15 puncte din 7 jocuri. 
În etapa a IX-a sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești – Gloria Ivești, Juventus Toflea – Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri – Avântul Vânători, Victoria Independența – Muncitorul Ghidigeni, Quantum Club Galați – Agrostar Tulucești, Viitorul Umbrărești – Unirea Braniștea, CSU ”Dunărea de Jos” stă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal