FOTBAL: Sporting Liești a cedat la limită jocul de pe terenul liderului

16
Etapa a XI-a din Liga a III-a, seria I, s-a încheiat duminică, la Bacău, cu jocul dintre Aerostar Bacău – liderul seriei, și Sporting Liești. Jocul de pe arena ”Aerostar” din  Bacău a fost câștigat de gazde la limită, scor 1 – 0, singurul gol al jocului a fost marcat de gazde, prin Mihăieș, în minutul 27. 
În jocul de la Bacău Sporting Liești a jucat în formula: Vădeanu – Mihu, Constantinescu, Zaharia, Voicu, Iancu, Munchiu, D. Lovin,  Filimon,  Manea, Blănaru. Au mai jucat: Sprînceană, Coman și Preda. Antrenor : Ionuț Niculcea.
După rezultatele înregistrate în etapa a X-a Sporting Liești a coborât pe locul șase în clasamentul seriei I din Liga a III-a, cu 16 puncte din cinci jocuri. În etapa a XI-a echipa din Liești va juca pe teren propriu, 4 noiembrie, de la ora 14.00, cu AFC Hărman. 
Altfel, după rezultatele din etapa a X-a SC Oțelul, locul doi cu 19 puncte, este cea mai bine clasată dintre echipele gălățene, echipa suporterilor este urmată de Sporting Liești, locul șase, 16 puncte, Avântul Valea Mărului, locul 13, patru puncte, și Metalosport, locul 15, ultimul, fără puncte. 
În etapa a XI-a SC Oțelul va juca pe terenul Olimpic Cetate Râșnov, Lieștiul va primi replica Hărm,anului pe teren propriu, Avântul Valea Mărului va juca acasă cu Sănătatea Daranabi, iar Metalosport are programat meci pe terenul CSM Pașcani.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal