FOTBAL: Sporting Liești a urcat pe locul trei după victoria 11 – 0 cu Metalosport

5
Două dintre echipele gălățene din Liga a III-a, seria I, Metalosport și Sporting Lișeti, s-au întâlni în meci direct, pe stadionul Dunărea, în etapa a VIII – a. Jocul a fost câștigat de echipa din Liești cu un scor categoric 11 – 0. Patru dintre goluri au fost marcate de Marius Coman, Andrei Blănaru a reușit o ”dublă”, Andrei Zaharia, Ștefan Adamache, Andrei Mihu, Dănuț Munchiu și Ionuț Constantinescu au contribuit cu câte un gol. 
Sporting Liești a început jocul cu formula: Cosmin Vădeanu – Cătălin Constantinescu, Dragoș Voicu, Andrei Mihu, Daniel Munchiu, Ionuț Iancu, Gabriel Preda, Mădălin Blănaru, Filoteus Bursuc, Ștefan Adamache, Claudiu Zaharia. Rezerve au fost: Daniel Vicol, Daniel Lovin, marius Coman, Remus Sprânceană, Andrei Brăneț. Antrenor principal: Ionuț Niculcea, director sportiv: Dorinel Matei, antrenor cu portarii: Cristian Brăneț.  
Cu 16 puncte acumulate în opt jocuri Sporting Liești a urcat pe locul trei în clasamentul serie I din Liga a III-a, la doar două puncte în spatele echipelor de pe primele două locuri, SC Oțelul și Aerostar Bacău, 18 puncte. Lieștiul ocupă locul trei la egalitate de puncte cu echipa de pe locul patru, AFC Hărman, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, Liești 27 – 10, Hărman 19 – 5. Pentru Sporting Liești urmează jocul cu cei de la Aerostar Bacău, în etapa a X-a, 28 octombrie, în etapa următoare, a IX-a, Sporting Liești stă din cauza numărului impar de echipe din serie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal