FOTBAL: Unirea Braniștea – lider intermediar în Liga a IV-a

35
În primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, s-au disputat jocurile din etapa a VI-a. Din cele șase jocuri programate inițial, rezultatul a doar patru jocuri a fost omologat de AJF Galați. Rezultatul final al jocurilor CS Universitatea Dunărea de Jos – Zimbrul Slobozia Conachi, încheiat 2 – 1 pe teren, și Avântul Drăgănești – Avântul Vânători, rezultat pe teren  0 – 0, vor fi stabilite după ce comisiile AJF Galați vor analiza contestațiile depuse. 
În celelalte patru jocuri Unirea Braniștea a învins, scor 1 – 0, pe terenul celor de la Victoria Independența, Quantum Club Galați a trecut la limită, scor 3 – 2, pe teren propriu, de Viitorul Umbrărești, Viitorul Costache Negri a învins cu scorul 4 – 2 Agostar Tulucești, iar  Juventus Toflea a învins, scor 2 – 1, Muncitorul Ghidigeni.    
   
Până la soluționarea celor două contestații Unirea Braniștea a preluat conducerea în Liga a IV-a cu 18 puncte din 7 jocuri. CSU ”Dunărea de Jos” este pe doi cu 15 puncte din 6 jocuri, locul trei este ocupat de Gloria Ivești cu 13 puncte din 6 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi  cu 12 puncte din 5 jocuri și Quantum Club Galați, 11 puncte, 6 jocuri, închid plutonul fruntaș din Liga a IV-a.  

Jocurile programate în etapa a VIII-a sunt:

Unirea Braniștea – Quantum Club Galați
Agrostar Tulucești – Victoria Independența
Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Costache Negri
Avântul Vânători – Juventus Toflea
Zimbrul Slobozia Conachi – Avântul Drăgănești
Gloria Ivești – CSU ”Dunărea de Jos”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal