FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi s-a impus în derby-ul cu Gloria Ivești, Universitatea a învins la Vânători și a preluat conducerea în Liga a IV-a

34

În Liga a IV-a s-au disputat duminică jocurile din etapa a VI-a. După meciurile din runda cu numărul șase în primul eșalon fotbalistic județean avem un nou lider. Echipa Universității ”Dunărea de Jos” a învins, scor 3 – 0, la Vânători, echipa locală Avântul, și a revenit pe primul loc. ”Studenții” profesorului Savu au beneficiat și de un joc al rezultatelor favorabil. În derby-ul etapei a VI-a Zimbrul Slobozia Conachi, a învins, scor 2 – 1, Gloria Ivești. Viceliderul Ligii, Unirea Braniștea a învins în etapa a VI-a, pe teren propriu, Viitorul Costache Negri. Alături de cei de la Gloria Ivești prima înfrângere stagională a fost înregistrată și de Victoria Independența. Echipa din Independența a pierdut la limită, scor 0 – 1, jocul de pe terenul nou promovatei Viitorul Umbrărești. În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Agrostar Tulucești – Juventus Toflea 7 – 0, Muncitorul Ghidigeni – Avântul Drăgănești 0 – 1. 
Universitatea ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 15 puncte din 6 jocuri, golaveraj 32 – 3, la egalitate de puncte cu Unirea Braniștea, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, Braniștea 18 – 10. Lupta pentru primul loc este mai deschisă ca niciodată, Gloria Ivești este pe locul trei cu 13 puncte, 6 jocuri, iar Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul patru cu 12 puncte, dar din cinci jocuri. 
Capul de afiș al etapei a VII-a este jocul dintre Universitatea ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi. Celelalte jocuri din etapa a VII-a: Avântul Drăgănești – Avântul Vânători, Juventus Toflea – Muncitorul Ghidigeni, Viitorul Costache Negri – Agrostar Tulucești, Victoria Independența – Unirea Braniștea și Quantum Club Galați – Viitorul Umbrărești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal