FUTSAL: United întâlnește FK Odorhei, luni la ”Polivalentă” în derby-ul etapei a 8-a

22
Din turul sezonului regulat, Liga I de futsal, mai sunt de disputat două etape. Echipa gălățeană United va avea un program infernal în finalul turului, luni gălățenii vor juca cu FK Odorheiu Secuiesc, iar turul va fi încheiat pe terenul celor de la Informatica Timișoara. Pe lângă cele două jocuri cu echipe contracandidate la titlu United mai are de jucat și restanța de la Reșița cu echipa locală Muncitorul. 
Luni, 30 octombrie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Dunărea, United va juca ultimul meci de pe teren propriu din turul sezonului regulat cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc. După pauza de etapa trecută, jocul cu Reșița a fost amânat, United a coborât de pe podiumul Ligii I și este pe locul patru cu 15 puncte din șase jocuri. Adversarii de luni, FK Odorheiu Secuiesc, sunt pe locul trei în clasamentul la zi din prima ligă de futsal cu două puncte mai mult, fără înfrângere, dar și un joc în plus față de United. Harghitenii au cel mai prolific atac din Ligă, 50 de goluri marcate în șapte jocuri disputate.  
Altfel, chiar dacă după disputarea meciurilor din etapa a noua se va încheia turul, în cest an se vor disputa și cinci etape din retur, conform directorului tehnic de la United, David Asandei. ”Datorită calificării echipei naționale la Campionatul European, după terminarea turului campionatului regulat, se vor juca și cinci etape din retur. Practic din returul propriu zis se vor juca patru jocuri. Noi vom juca la Călărași, acasă cu Reșița, în deplasare la Odorhei, acasă cu Timișoara, printre cele mai importante meciuri le vom juca în partea a doua a sezonului. Vom avea două jocuri dificle în deplasare, la Călărași și Odorhei, echipe care și-au propus să fie pe podium în acest sezon”, a spus David Asandei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal