FUTSAL: United obține victorie după victorie în Liga I

10
Vicecampionii de la United au obținut o  nouă victorie în prima ligă de futsal. În etapa a VI-a echipa gălățeană a învins, scor 5 – 2, pe teren propriu Dunărea Călărași. Victoria cui echipa din Călărași este a cincea din cele șase jocuri disputate de United în actuala ediție a Ligii I.  
La pauză United a intrat în avantaj minim, scor 2 – 1. Oaspeții au irosit prima ocazie importantă a jocului, au trimis în bară. United a replicat imediat, Covaci și Cojoc au fost aproape de a marca. La jumătatea primei reprize, minutul 10, United a deschis scorul Viorel Cojoc a marcat cu ajutorul unui șut fără preluare. Gazdele își puteau dubla avantajul, dar Varela a ratat o nouă oportunitate de marca. La trei minute de la deschiderea scorului echipa din Călărași a egalat prin Stefan Krstic. După ce și United a acumulat 5 greșeli, Dunărea Călărași era în penalizare din minutul 8, Cosmin Gherman a solicitat time – out, cu 2.20 minute înainte de pauză, iar la reluare Varela a preluat tricoul distinctiv de portar cu sarcini ofensive, tactica gălățenilor a dat roade, după numai 20 de secunde Covaci a marcat pentru 2 – 1.    

Partea secundă a fost adjudecată net de United cu scorul 3  – 1. Bogdan Covaci a trimis în bară în debutul reprizei, aceasta fiind și cea mai mare ocazie din prima parte a secvenței secunde. United s-a desprins în minutul 30 al jocului prin golul de 3 – 1 marcat de Octavian Cireș, iar peste cinci minute victoria a fost asigurată de golul lui Andrian Lașcu, din lovitură de la zece metri, după ce Dunărea a acumulat șase greșeli. În finalul meciului cele două echipei au scos portarul, United a fost exactă pe faza de apărare și prolifică în atac, Varela a taxat echipa oaspete pentru că au jucat fără portar. În ultimele 23 de secunde Dunărea a ”închis” tabela cu golul marcat de Pedrag Jovanovic.  

United: Wellington Silva, Andrei Dinicuță, Ionuț Păduraru – portari;

Andrian Lașcu, Constantin Burdujel, Varela Da Silva Magnus, Bogdan Covaci;

Kailon Borges, Viorel Cojoc, Octavian Cireș, Andrei Crăciun, Ovidiu Tudose, Andrei Apostol, Vasile Boubătrân.

United a ajuns la 15 puncte, din șase jocuri, și a urcat pe locul doi în clasamentul la zi din Liga I. Până la cele două jocuri cu FK Odorheiu Secuiesc și Informatica Timișoara, din finalul turului, United va juca luni, 23 octombrie, de la ora 17.00, pe terenul celor de la Muncitorul Reșița.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal