FUTSAL: United a stat și a coborât de pe podium

5
În Liga I de futsal s-au disputat în aceste zile jocurile din etapa VII-a. United Galați avea programat joc pe terenul celor de la Muncitorul Reșița, dar din cauza unor probleme cu sala din Reșița jocul a fost amânat. După rezultatele înregistrate în etapa a  VII-a United a coborât de pe podiumul Ligii I, devansată fiind de FK Odorheiu Secuiesc, echipă ce a învins, scor 7 – 4, pe teren propriu Imperial Miercurea Ciuc. Celelalte două echipe din ”careul de ași”, Informatica Timișoara și Autobergamo Deva, au remizat, scor 2 – 2, în meciul disputat la Timișoara. 
Cu două etape înainte de finalul turului sezonului regulat United Galați este pe locul patru în clasamentul la zi din Liga I cu 15 puncte din 6 jocuri, un meci mai puțin disputat decât celelalte echipe din fruntea clasamentului. Primele trei clasate din Liga I, Autobergamo Deva, Informatica Timișoara, FK Odorheiu Secuiesc, au câte 17 puncte, din 7 jocuri, departajarea fiind făcută de golaveraj. 
Pe lângă restanța cu Muncitorul Reșița, până la finalul turului sezonului regulat, United mai are de jucat derby-urile cu FK Odorheiu Secuiesc, 30 octombrie, ora 18.30, la Sala Sporturilor Dunărea, și Informatica Timișoara, 5 noiembrie, la Timișoara. 
Altfel, în aceste zile antrenamentele conduse de Cosmin Gherman sunt supervizate de tehnicianul spaniol Sito Rivera, antrenor ce a pregătit echipele naționale de seniori ale României și Ungariei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal