HANDBAL: CSU Danubius a pierdut jocul de pe terenul nou promovatei Rapid București

16
Echipa feminină de handbal CSU Danubius a înregistrat a treia înfrângere în Liga Florilor. Fetele pregătite de Valeriu Costea au pierdut, scor 20 – 24, jocul din Capitală cu nou promovata Rapid București.   
La pauză CSU Danubius a intrat cu un deficit de un gol, scor 12 – 13. Prima parte a fost marcată de accidentări, Alina Dobrin de la gazde a părăsit terenul accidentată la umăr, Ala Sheiko de la CSU, accidentată la genunchi. În prima parte cele două echipe au alternat la conducere nici una dintre ele nu a reușit să se distanțeze decisiv. În finalul reprizei de debut, la scorul 10 – 9 pentru gazde, CSU Danubius a beneficiat de aproape două minute de dublă superioritate numerică, parțial încheiat la egalitate, scor  2 – 2.  

Și în partea secundă CSU a beneficiat de mai multe momente de om în plus, ce nu au putut fi fructificate de echipa gălățeană, de altfel, la finalul jocului raportul eliminărilor de două minute a fost 7 la Rapid, 3 la CSU Danubius. Rapid a început mai bine în partea secundă și s-a desprins la patru goluri în minutul 41, scor 18 – 14. CSU a fost ținută în joc de ”dubla” Dajanei Jovanoska, scor 19 – 17, dar și de paradele portarului Emilia Anghel, ambele introduse în teren în partea secundă. Chiar dacă în final gălățencele au beneficiat de alte două momente de superioritate numerică, nu au reușit să marcheze decât din aruncări de la șapte metri transformate de Elene Livrinikj. Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Elena Livrinikj, cu 10 goluri, de partea cealaltă cea mai bună marcatoare a fost gălățeanca Elena Dache cu 8 goluri, multe dintre ele în cele mai importante momente ale jocului.   
CSU Danubius a acumulat șase puncte după cinci jocuri în Liga Florilor, două victorii – trei înfrângeri, iar în clasamentul al zi din LNHF este pe locul opt. Pentru CSU Danubius urmează jocul de pe teren propriu cu Corona Brașov, în jurul datei de 28 octombrie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal