HOCHEI: Dunărea a încheiat fără puncte ”dubla” cu Progym

4
Hocheiștii de la Dunărea au încheiat fără puncte cele două jocuri cu Progym Gheorgheni, disputate la Galați în acest week – end. După înfrângerea de ieri, scor 2 – 4, Dunărea a pierdut jocul de sâmbătă cu echipa din Harghita cu scorul 4 – 6. 

După prima repriză Dunărea avea avantaj 3 – 2. Progym a deschis scorul rapid, în secunda 40 a jocului, Dunărea a replicat rapid cu golul egalizator, la 15 secunde, gol marcat de Valentin Aleksiuk din pasa lui Pal Zsombor. Harghitenii au marcat și pentru 2 – 1, gol marcat în superioritate numerică, egalarea a venit după același interval de 15 secunde, după reușita lui Donatas Kumeliauskas, (assist Botond Flinta), revenit pe gheață de pe banca de pedepse după golul marcat de Progym. În finalul treimii de debut, cu 3.23, Dunărea a trecut pentru prima oară în avantaj, marcator Levente Lorincz, pasă Attila Goga.    
La fel ca în jocul de ieri hocheiștii gălățeni au făcut o repriză secundă slabă, pierdută cu scorul 1 – 3. În debutul treimii Adrian Irimia a marcat pentru 4 – 2 și a desprins Dunărea la două lungimi. Imediat gălățenii au beneficiat de un moment de superioritate numerică, însă cei care au marcat au fost harghitenii în inferioritate numerică.  La jumătatea părții secunde Progym a marcat de două ori într-un interval de un minut și de la 4 – 2 în debutul reprizei au trecut la conducere 5 – 4! 
În ultima treime Dunărea a forțat egalarea, Lorincz, Munteanu, Kumeliauskas, Butochnov, Flinta sau Goga au încercat din diferite poziții poarta harghitenilor fără efect pe tabelă. Cu 2.56 minute rămase de jucat Dunărea solicită time – out, iar la reluare atacă cu șase jucători portarul Bogdan Popa, intrat după golul de 4 – 5 în locul lui Arnold Laszlo, a rămas pe bancă. Chiar și cu un om în plus în atac gălățenii nu au reușit să depășească apărarea echipei din Gheorgheni. Iar, cu 48 de secunde înainte de finalul jocului, fostul jucător al Dunării Dimitry Nimenko a marcat în poarta goală. 
Dunărea: Laszlo Arnold, Bogdan Popa – portari; 
Attila Goga, Hildebrand Szabolcs – Botond Flita, Pal Zsombor – Ciprian Țapu, Timur Rasulov – Nandor Tamas; 
Donatas Kumeliauskas, Andriy Butochnov, Anton Butochnov – Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Valentin Aleksiuk – Adrian Irimia, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu – Lajos Nyerges; 
Antrenori: Cornel Chiriță și Vitalii Donika. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal