HOCHEI: Dunărea a pierdut al doilea joc din duelul de play-off cu Steaua

19
Al doilea meci din dubla cu Steaua, din prima etapă a returului I, fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea. Dacă în meciul de vineri echipa gălățeană s-a impus cu scorul 8 – 3, jocul de sâmbătă a fost cedat de hocheiștii dunăreni cu scorul 3 – 6. 
Steaua a intrat în avantaj, scor 2 – 0, la prima pauză. Cele două goluri ale steliștilor au fost marcate de gălățenii Nicușor Lușneac și Cătălin Berdilă. Prima reușită  a meciului a fost un autogol, dar creditat cu gol a fost Lușneac. În partea secundă, încheiată 2 – 1, Dunărea a egalat după golurile marcate de Adrian Irimia și Robert Krajci, la ambele pastor a fost Hildebrand Szabolcs, cele două goluri fiind marcate de gălățeni în urma unor superiorități numerice. Steaua a intrat în avantaj și la a doua pauză, Yevgeni Lymasky a marcat cu 39 de secunde înainte de finalul treimii secunde. În debutul reprizei a treia, ce s-a încheiat cu scorul 1 – 3, Steaua și-a dublat avantajul, Mircea Oniciuc a marcat pentru 4 – 2. Dunărea a replicat prin reușita lui Andriy Butochnov, pasă Lorincz Levente, în minutul 8 al ultimei reprize, însă Steaua a mai marcat de două ori până la final prin Georgiy Kicha și Yevgeni Lymasky. La finalul jocului, conform statisticii oficiale, raportul șuturilor a fost net favorabil gălățenilor 49 – 28. 
Dunărea: Laszlo Arnold, Bogdan Popa – portari; 
Goga Attila, Hildebrand Szabolcs – Flinta Botond, Pal Zsombor – Ciprian Țapu, Timur Rasulov – Nandor Tamas – fundași;  
Robert Krajci, Valentyn Aleksiuk, Donatas Kumeliauskas – Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Nyerges Lajos – Marius Mărcuș, Adrian Irimia, Anton Butochnov – Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa, Andriy Butochnov – atacanți. 
Antrenori: Cornel Chiriță și Vitalii Donika.   
Înfrângerea de sâmbătă este a treia, din patru jocuri, cu Steaua, principala contracandidată la un loc în play-off. În clasament diferența dintre cele două echipe este de patru puncte avantaj pentru Steaua, dar și un trei meciuri în plus pentru bucureșteni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal