HOCHEI: Grupă cu SC Miercurea Ciuc și Sportul pentru Dunărea în Cupă

14
Federația Română de Hochei pe Gheață a stabilit ca ediția 2017 – 2018 a Cupei României să se dispute la Galați, Patinoarul Dunărea, între 20 și 23 decembrie. La ediția din acest an a Cupei participă toate cele șase echipe din Campionatul Național de Seniori: Corona Brașov, Sport Club Miercurea Ciuc, Progym Gheorgheni, Steaua Rangers București, Sportul Studențesc și CSM Dunărea Galați
Cele șase echipe participante la Cupă au fost împărțite de FRHG în două grupe de trei echipe. Dunărea, locul trei în ediția trecută a Campionatului Național, va juca în Grupa B alături de: SC Miercurea Ciuc, locul 2 sezonul trecut și Sportul Studențesc, locul 6. În Grupa A vor juca, Corona Brașov, locul 1 ediția trecută a Campionatului Național, Progym Gheorgheni, locul 4, și Steaua București, locul 5. La finalul jocurilor din grupe echipele clasate pe primul loc vor juca direct în finala competiției, în timp ce echipele de pe locurile doi din grupe vor juca pentru locurile 3 – 4.

În Grupa A primul meci se va juca miercuri, 20 decembrie, de la ora 14.30, între SC Miecurea Ciuc și Sportul. A doua zi, 21 decembrie, de la ora 14.30, Dunărea va juca cu Sportul, iar vineri, 22 decembrie, de la ora 18.30, se va juca ”finala” grupei între Dunărea și SC Miercurea Ciuc.   

Deținătoarea trofeului Cupei României este CSM Dunărea Galați. În finala ediției trecute, disputată la Brașov, Patinoarul Olimpic, echipa gălățeană a învins Sport Club Miercurea Ciuc, scor 6 – 5, cu gol de aur, după o finală de poveste. Ultima oară turneul Cupei României s-a disputat la Galați în ediția 2013 – 2014, iar trofeul a fost câștigat de Sport Club Miercurea Ciuc după o finală cu cei de la Corona Brașov. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal