HOCHEI: Victorie de două puncte cu ”lupii”

17
Hocheiștii de la Dunărea au obținut prima victorie, importantă, a sezonului. Într-un meci contând pentru Campionatul Național echipa gălățeană a învins, scor 3 – 2, după executarea șuturilor de penalitate, Corona Wolves Brașov – campioana României. 
Prim parte s-a încheiat la egalitate, scor 1 – 1. Dunărea a deschis scorul după opt minute de joc prin Attila Goga, din pasa lui Donatas Kumeliauskas, după un început mai bun al gălățenilor. La jumătatea treimii Corona a beneficiat de primul moment de superioritate al meciului, transformat în golul egalării de foștii jucători de la Dunărea, Mihaly Ede ajutat de Nagy Istvan. În finalul primei reprize, cu 1.24 minute rămase de jucat, Dunărea a beneficiat de dublă superioritate numerică, fără efect pe tabelă, cel mai aproape de a înscrie a fost lituanianul Kumeliauskas. 
Partea secundă, încheiată cu scorul 1 – 0 pentru Dunărea, a fost începută de Dunărea cu un nou moment de inferioritate numerică, a fost de altfel singurul din cele trei momente de ”power – play” al oaspeților nefructificat. Singurul gol din treimea secundă a fost marcat de  Donatas Kumeliauskas, lituanianul a marcat în urma unui contraatac servit fiind de la distanță de Attila Goga și Anton Butochnov. Până la golul din minutul 35 cele două echipe au irosit șanse importante de a marca, Irimia, Lorincz, Mărcuș,  Kumeliauskas au fost aproape de a înscrie. 
Ultima treime a fost adjudecată de oaspeți, scor 1 – 0,  golul a fost marcat de brașoveni în minutul șase în superioritate numerică. Dunărea nu a fost la fel de pragmatică precum echipa din Brașov și nu a reușit să marcheze la momentul de om în plus avut cu patru minute înainte de final.  Botond Flinta în două rânduri și Juraj Durkech nu au reușit să marcheze golul victoriei. Nici brașovenii nu au avut mai multă șansă cu 16 secunde înainte de final au irosit ultima ocazie importantă a timpului regulamentar. În repriza de prelungiri nici una dintre echipe nu au marcat astfel că învingătoarea s-a decis la șuturile de penalitate. Valentin Aleksyuk – jucător sosit recent la Dunărea, a ratat primul șut de penalitate, Roberto Gliga a marcat și a trecut Corona în avantaj. Anton Butochnov a egalat pentru Dunărea, brașovenii au ratat, Donatas Kumeliauskas a transformat și el, iar Mihaly Ede a ratat, iar Dunărea a obținut prima victorie, importantă, a sezonului. 
Dunărea: Laszlo Arnold, Bogdan Popa – portari; 
Attila Goga, Hildebrand Szabolcs – Botond Flinta, Timur Rasulov – Ciprian Țapu, Juraj Durkech – Pal Zsombor, Tamas Nandor – fundași; 
Anton Butochnov,  Donatas Kumeliauskas, Valentin Aleksyuk – Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Nyerges Lajos – Marius Mărcuș, Adrian Irimia, Andry Butochnov – Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu – atacanți.

Antrenori: Cornel Chiriță și Vitalii Donika. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal