Mădălina Sfinteș: ”Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, să ajungem în Liga I”

71

Una dintre jucătoarele care au făcut tranziția de la echipa feminină FC Oțelul la FC Universitatea, Mădălina Sfinteș, ne-a vorbit în cadrul unui interviu despre: grupul de la FC Universitatea, obiectivul echipei în acest sezon cât și cel mai frumos meci jucat în tricoul ”panterelor negre”.  

FC Universitatea a doua familie

– Ce înseamnă fotbalul feminin pentru tine?

– Ce înseamnă fotbalul pentru mine? Cred că este o parte din mine, deși am ajuns să-l practic destul de târziu, neștiind de echipele deja înființate. Având o înclinație spre a face un sport am început cu atletismul, când, la sfatul unui prieten, am ajuns la echipa gălățeană FC Oțelul unde am activat aproape 2 ani. Acum, raportându-mă la timpul petrecut pe teren, AFC Universitatea este a doua mea familie. Mă simt bine alături de staff și de fete.  

– Cel mai frumos meci al Universității Galați în care ai jucat?

– Niciun meci nu se compară cu celălalt, toate au momente bune și mai puțin bune, dar pot spune că am un favorit. Am avut o satisfacție enormă când sezonul trecut am învins echipa celor de la Reghin. O echipa închegată, cu fete talentate, iar noi prin ambiție și muncă am reușit să producem o surpriză.

Obiectiv: promovarea în Liga I

– Ce-ți dorești în acest sezon?


– Motto-ul nostru este: ”Împreună spre Liga 1” iar fiecare dintre noi își dorește ca acest lucru să se îndeplinească. Muncim din greu la antrenamente, ascultăm sfaturile și indicațiile antrenorului ca pe teren fiecare din noi să dam tot ce avem mai bun. Îmi doresc să nu ne dăm bătuți, să ne îndeplinim obiectivul, acela este de a câștiga fiecare meci și de a ajunge în Liga 1. 
– Crezi că această echipă este pregătită să promoveze?

– Da, și o spun din tot sufletul. Toate ne dorim, iar acest lucru se vede la modul în care abordăm meciurile și cu seriozitatea afișată la antrenamente. Odată cu venirea noilor fete, mult mai experimentate, nu ne rămâne decât să le luam ca un exemplu și să ‘furam meserie’. 

”Mădălina este una dintre fetele cu cele mai multe prezente la antrenamente și niciodată nu a spus nu în fața unui meci, indiferent de problemele pe care le-am avut. Sunt sigur ca acest sezon va fi cel mai bun din cariera ei și împreuna ne vom îndeplini obiectivul. Dacă ar fi să o compar cu un fotbalist aă compara-o cu Mihai Pintilii și dacă nu ma credeți, veniți să vă convingeți”, a caracterizat-o președintele Gabriel Călinescu pe Mădălina Sfinteș. 
Altfel, primul meci, de la Galați, în care Mădălina Sfinteș poate fi văzută la lucru este programat pentru duminică, 15 octombrie, de la ora 10.00, pe stadionul Dunărea, cu Armonia Dolhești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal