RUGBY: Victorie cu punct bonus pentru RCM Galați în DNS

10

Gruparea gălățeană de Divizia Națională de Seniori Rugby Club Municipal Galați a obținut prima victorie din actuala ediție a ligii secunde. În etapa a II-a din DNS echipa gălățeană a jucat pe teren propriu cu Știința Petroșani. Pe o ploaie măruntă, cu balonul ud, echipa gălățeană a reușit să se adapteze condițiilor de joc și s-a impus, scor 36 – 15. În jocul cu echipa din Hunedoara gălățenii au culcat de cinci ori balonul în terenul de țintă advers și, pe lângă cele patru puncte aferente victoriei, au câștigat și punct bonus ofensiv pentru cele cinci eseuri marcate. 
Dragoș Giușcă, Ionuț Cucu și Gabriel Partenie, au marcat câte un eseu, două încercări au fost marcate de gălățeni cu grămada, Ionuț Cosmiuc a transformat un eseu și o lovitură de pedeapsă, iar Gabriel Partenie a completat cu trei transformări.   
După două etape din actuala ediție a DNS RCM Galați este pe locul trei cu 5 puncte, o victorie, o înfrângere. Pentru echipa gălățeană urmează două jocuri consecutive în deplasare. Etapa viitoare, 14 octombrie, de la ora 14.00, gălățenii vor juca la Bârlad, cu cei de la RC Bârlad, iar în etapa a patra gălățenii vor juca pe terenul nou promovatei Tomitanii Constanța. Pe teren propriu RCM Galați va juca în etapa a V-a, 28 octombrie, de la ora 10.00, cu cei de la CSU Aurel Vlaicu Arad.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal