Andrei Udeanu: ”Suporterii ne fac mai puternici!”

40

Portarul de la Oțelul, Andrei Udeanu, a fost invitatul ultimei ediții a emisiunii Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM. În cadrul emisiunii jucătorul Oțelului a vorbit despre: parcursul echipei de până acum, cel mai bun meci în poarta Oțelului sau începuturile sale în fotbal.

-Cum caracterizezi parcursul echipei de până acum ?


-Parcursul echipei este unul bun până acum, suntem în obiectiv, se putea mai bine, acasă trebuia să câștigăm toate meciurile, iar din deplasare să venim cu maximum de puncte. În continuare încercă să jucăm cât mai bine meci de meci și să rămânem în obiectiv.    

-Ce le răspunzi celor care spun că ești lipsit de experiență fiind u 19  ?

-Nu sunt un jucător lipsit de experiență, pentru mine este al patrulea sezon de Liga a III-a, în fiecare campionat la Liga a III-a m-am bătut la promovare, în ultimii doi ani am apărat la Pitești și am promovat. Este normal ca lumea să vorbească de bine sau de rău, eu încerc să intru în poartă și să reușim să câștigăm, asta e cel mai important.    

-Care a fost cel mai greu meci de până acum ?
 
-Cel mai greu meci pe care l-am avut până acum a fost cu Miercurea Ciuc, am simțit asta pe teren. Seria noastră este echilibrată, sunt multe echipe bune, probabil este cea mai echilibrată serie din Liga a III-a, distanța dintre primele clasate este de șase puncte, la noi în serie oricine poate bate pe oricine, contează fiecare punct luat acasă sau în deplasaare . 

-Cum a fost meciul cu Sporting Liești, crezi că are șanse de promovare echipa din Liești ? 

-Mie mi-a plăcut echipa din Liești, am înțeles că a fost un derby și este considerat un derby în acest județ. Consider că au șanse în continuare la promovare, depinde de ei să câștige meciuri, să facă meciuri cât mai bune bune și să ne ajute și pe noi prin victoriile lor în obiectivul nostru. 
– Vă doriți să continuați cu Alex Ciobanu sau vreți, din iarnă, să vină alt antrenor ?


-Eu îmi doresc, îmi place de Alex, este un băiat foarte ambițios, își dorește foarte mult să reușim să îndeplinim acest obiectiv. Nu depinde de noi noi, depinde de conducere dacă vine alt antrenor sau dacă rămâne Alex.   

-Care a fost cel mai bun meci al echipei de până acum ? -Aș zice meciul de la Valea Mărului, a fost un meci foarte bun. Acolo toți au fost implicați, foarte bine motivați. Cred că ar trebui luate în considerare toate meciurile de acasă, în deplasare am avut oscilații de formă. În plan personal ar fi meciurile cu Odorheiu Secuiesc, cu Miercurea Ciuc. Eu zic că în toate meciurile am avut evoluții destul de bine, am reușit să îmi ating obiectivul pt fiecare meci.

-Ce spun cei din jurul tău despre alegerea făcută de a veni la Galați ?

-Toată lumea m-a felicitat, impresarul meu, patronul meu de la Pitești, Dani Coman, antrenori cu care am vorbit, mi-au spus să vin la Galați pentru că aici este un proiect foarte frumos, suporterii sunt lângă echipă. Aici am toate condițiile de a face performanță. Nu îmi pare rău că am venit la Galați, puteam să rămân la Pitești, la Liga a II-a, nu este un pas înapoi că am venit la Galați, la o ligă inferioară.    
-Înainte să vii la Galați suporterii nu știau prea multe despre tine, fă-ne o mica radiografie a carierei tale ?

-Cariera am început-o la FC Argeș, la vârsta de 12 ani domnul Mihăiță Ianovschi m-a luat la echipa a doua de la Mioveni. Am avut apariții și la echipa mare de la Liga a II-a. La vârsta de 14 ani jumătate m-a luat la SCM Pitești în Liga a III-a. Am jucat acolo timp de trei ani și jumătate, iar acum sunt la Galați unde sunt foarte mulțumit.

Un mesaj adresat fanilor?
-Eu aș vrea să le transmit fanilor să aibă încredere în noi pentru că știm ce avem de făcut în teren, suntem un grup unit. Suporterii ne fac mai puternici. Sper să fie alături de noi, să ne încurajeze. Drumul acestei echipe a început în Liga a IV-a și, zic eu, ca va continua cu promovarea în Liga a II-a. Hai Oțelul!
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal