Botond Flinta: ”Mulțumesc fanilor Dunărea, ne-au ajutat să câștigăm meciuri în care nici noi nu credeam că putem câștiga”

19
Recent doi dintre jucătorii din echipa cu care Dunărea a câștigat ultimele trei trofee și-au anunțat despărțirea de clubul gălățean alegând să se întoarcă acasă la cluburile la care s-au consacrat. Fundașul Botond Flinta ne-a declarat că a ales să plece la SC Miercurea Ciuc, echipa din orașul natal, pentru a fi mai aproape de familie. ”În ultimele zile mai erau câteva probleme care trebuia clarificate intre cele doua cluburi. S-au rezolvat. M-am transferat la Sport Club Miercurea Ciuc, echipă din orașul unde trăiește familia mea. Ăsta era motivul pentru care  m-am transferat aici, la Miercurea Ciuc. Mulțumesc mult conducerii echipei din Galați și suporterilor pentru anii petrecuți de mine la Galați, au făcut să mă simt acasă și la Galați. Mulțumesc lui d-lui Brandabur că a înțeles problemele mele personale și mi-a permis să mă transfer”, ne-a spus Botond Flinta.   

Legat de situația echipei Botond Flinta a spus: ”Sper să se rezolve  problemele din jurul clubului și toată lumea să se poată concentra la joc în viitor. Mulțumesc fanilor care au făcut galerie în fiecare meci și ne-au ajutat de atât de multe ori să câștigăm meciuri în care nici noi nu credeam că putem să câștigăm. Sunt multe clipe de neuitat pe care le-am petrecut împreună, mai presus sunt cele două campionate și Cupa!”, a încheiat Flinta.  

”Prin acest mesaj vreau să vă mulțumesc pentru că m-ați susținut în aceste patru sezoane memorabile, cu multe realizări și amintiri frumoase! Sper să înțelegeți decizia mea de a reveni la echipa mamă, de unde am pornit pe acest drum al hocheiului și, pe această cale, vreau să vă urez multă baftă în continuare și cât mai multe rezultate pozitive”, a postat de contul său de facebook Attila Goga, celălalt jucător campion plecat recent de la Dunărea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal