Florin Nini: ”Trebuie să continuăm să avem rezultate, să rămânem în partea superioară a clasamentului”

21
Prezent în studioul Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul echipei masculine Phoenix Galați, Florin Nini, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa gălățeană la București, cu Steaua, scor 66  – 92 (15 – 31, 9 – 19, 25 – 17, 17 – 25).
”Nu este o înfrângere care să ne onoreze, rezultatul ar fi fost altul, dar în partea a doua a meciului am considerat normal  să rulez și ceilalți jucători, am jucat cu trei jucători tineri în teren, dacă am fi jucat până la final cu formația de bază, înfrângerea ar fi fost la  15 puncte. Trebuie să învățăm din astfel de meciuri. În clasament suntem pe locul cinci, am fost pe trei înaintea etapei, ne așteaptă meciuri foarte grele, cu echipele din top 6, Cluj, Craiova, Timișoara, echipe cu tradiție, care luptă pentru medalii”, a spus Florin Nini. 
Chiar dacă Liga Națională se întrerupe antrenamentele și jocurile la CS Phoenix Galați vor continua cu disputele din liga secundă, conform lui Florin Nini. ”Avem două săptămâni în care Liga Națională este întreruptă, pentru o acțiune a echipei naționale. Liga I, liga secundă, nu se întrerupe, participăm la Liga I, unde avem posibilitatea de a antrena jucătorii la turație necesară în a doua parte a campionatului, ultimul meci din acest an se joacă în 28 decembrie, trebuie să continuăm să avem rezultate să rămânem în partea superioară a clasamentului”, a spus Florin Nini. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal