FOTBAL: Etapa a XII-a în Liga a III-a. SC Oțelul primește replica Lieștiului într-un meci important pentru promovare

7
Campionatul Ligii a III-a continuă în acest weekend cu meciurile etapei a XII-a. Două dintre cele patru echipe gălățene angrenate în competiție, SC Oțelul și Sporting Liești, se vor întâlni în meci direct în derby-ul etapei joc important în ecuația promovării în eșalonul superior
Derby-ul este programat să se dispute sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 16.00, pe stadionul Oțelul. SC Oțelul abordează jocul din poziția de lider al seriei cu 22 de puncte din 11 jocuri. Gruparea din Liești ocupă locul cinci în clasament, la doar trei puncte în spatele liderului, 19 puncte, dar și un meci mai puțin disputat, 10 jocuri. 
În meciul de deschidere al etapei Avântul Valea Mărului va juca vineri, 10 noiembrie, de la ora 14.00, un meci cu miză în partea inferioară a clasamentului. Vălmărenii, locul 14, penultimul, 4 puncte acumulate în 10 jocuri, vor juca pe terenul celor de la CSM Pașcani, echipa de pe locul 13 cu 7 puncte. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, are programat joc pe teren propriu, stadionul Dunărea, 11 noiembrie, ora 14.00, cu Aerostar Bacău – echipa de pe locul doi în clasamentul seriei I din Liga a III-a. Gălățenii de la Metalosport sunt pe ultimul loc în clasament fără punct, doar un gol marcat în cele 10 jocuri disputate. 
Programul celorlalte jocuri din etapă: Sănătatea Darabani – KSE Târgu Secuiesc, Bucovina Rădăuți – CSM Roman, CSM Focșani – FK Miercurea Ciuc, AFC Odorheiu Secuiesc – Olimpic Cetate Râșnov, AFC Hărman – stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal