FOTBAL: Etapa a XIV-a în Liga a III-a, Oțelul joacă ”finala” turului cu Aerostar Bacău

6
Cele patru echipe gălățene din Liga a III-a au programate sâmbătă, 25 noiembrie, meciurile din etapa a XIV-a, penultima din tur. Trei dinte echipe, Metalosport, Avântul Valea Măruilui și Sporting Liești vor juca de la ora 14.00, urmând ca etapa să fie închisă de la ora 16.00, cu ”finala” turului între primele două clasate SC oțelul și Aerostar Bacău. 
Pe stadionul Dunărea, cu începere de la ora 14.00, Metalosport are programat un nou joc în Liga a III-a cu cei de la AFC Hărman. Gălățenii sunt ultimii din serie, fără puncte obținute în cele 12 jocuri disputate, în timp ce echipa din Hărman ocupă locul nouă în clasamentul seriei I cu 17 puncte din 12 jocuri. 
De la aceeași oră 14.00, stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului găzduiește ultimul meci din acest an de pe teren propriu al celor de la Avântul Valea Mărului. Vălmărenii vor susține ultimul meci al anului contra celor de la KSE Târgu Secuiesc. Echipa din Valea Mărului a avut o evoluție destul de slabă în tur drept urmare a evoluției din acest sezon vălmărenii ocupă locul 14, penultimul, în serie, cu 7 punct acumulate în 12 jocuri. KSE Târgu Secuiesc ocupă locul 8 cu 18 puncte în ierarhia seriei I din Liga a III-a. 
Cei de la Sporting Liești vor juca în etapa a XIV-a pe terenul nou promovatei CSM Focșani. Echipa din Liești este pe locul cinci în clasamentul la zi din seria I, Liga a III-a, cu 22 de puncte acumulate în 12 puncte, în timp ce echipa din Focșani este ocupanta locului 10 cu 17 puncte din 13 jocuri. 
Ultimul joc al etapei se va juca de la ora 16.00, pe stadionul Oțelul. SC Oțelul, locul doi înaintea etapei, 25 de puncte, 12 jocuri, va juca ”finala” turului cu echipa de pe primul loc Aerostar Bacău. Echipa din Bacău conduce seria I din Liga a III-a cu trei puncte mai mult față de gruparea gălățeană. Aici detalii despre prețurile biletelor de acces. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal