FOTBAL: FC Universitatea, campioană de toamnă în Liga a II-a

20

În Liga secundă feminină de fotbal s-au încheiat meciurile din prima fază a campionatului, turul. În ultima etapă din tur liderul neînvins al seriei, FC Universitatea Galați, a jucat pe terenul ultimei clasate, Viitorul Reghin, și a obținut o victorie la scor, 8 – 0. Cu victoria obținută la Reghin, FC Universitatea și-a asigurat prima poziția în seria I din Liga a II-a la finalul turului și este campioană de toamnă, un pas important spre promovarea în Liga I. La Reghin, Carmen Marcu a marcat de patru ori, Monica Bențoiu a reușit o dublă, Loredana Nica și Andreea Plic au contribuit la succes cu câte un gol. 

După ce s-au disputat meciurile din turul seriei I din Liga a II-a, FC Universitatea conduce serie cu 19 puncte din șapte jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Selena Constanța, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, FC Universitatea +27, Selena Constanța +17. Returul este programat să se reia în primăvara anului viitor, iar în prima etapă FC Universitatea va juca pe teren propriu cu nou promovata Onix Râmnicu Sărat, echipa de pe locul trei la finalul turului.

Chiar dacă meciurile din acest an din liga secundă s-au încheiat ”panterele negre” nu vor intra în vacanță. Duminică, 26 noiembrie, FC Universitatea are programat meci în Cupa României pe terenul celor de la Onix Râmnicu Sărat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal