FOTBAL: FC Universitatea joacă duminică în Cupă

13
Campioana de toamnă din Liga a II-a, seria I, FC Universitatea Galați, va încheia meciurile din acest an cu un joc în Cupa României. Duminică, 26 noiembrie, de la ora 11.00, ”panterele negre” vor juca la Râmnicu Sărat, cu colega de serie din liga secundă Onix, în turul secund al competiției KO. 
FC Universitatea pornește favorită la calificarea în trei al Cupei, gălățencele au încheiat pe primul loc prima serie din Liga a II-a , cu 19 puncte din 7 jocuri, fără înfrângere. Echipa din Râmnicu Sărat a încheiat turul actualei ediții a ligii secunde pe locul trei cu 13 puncte din 7 jocuri. În singura confruntare oficială dintre cele două echipe FC Universitatea  s-a impus, scor 4 – 1, chiar la Râmnicu Sărat, în prima etapă a sezonului victoria gălățeană fiind conturată pe final. Jocul de pe stadionul Onix, din Râmnicu Sărat, va fi arbitrat de Adrian Frățilă din localitatea Vadu Pașii, județul Buzău, iar asistenții jocului vor fi: Andreea Nicoleta Sava, din Mărăcineni, județul Buzău, și Eugen Petre Alexandru din Vintileasca, județul Buzău.       
Ediția 2017 – 2018 a Cupei României va fi a treia la care clubul înființat în anul 2015 va participa. În primul sezon, 2015 – 2016, ”panterele negre” s-au oprit în turul doi după ce au fost eliminate de Selena Constanța. În primul tur, la debutul absolut în competiția KO, FC Universitatea a eliminat Măgura Bacău, după victoria, scor 3 – 0, la Galați. Sezonul trecut FC Universitatea a părăsit Cupa  în turul unu după ce a fost eliminată de aceeași Selena Constanța
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal