FOTBAL: FC Universitatea a remizat în derby, dar se menține pe primul loc în serie

40

Derby-ul campionatului Ligii a II-a de fotbal feminin, seria I, s-a încheiat nedecis. Primele două clasate din serie, FC Universitatea Galați și Selena Constanța, s-au întâlnit în meci direct pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul. 

Jocul s-a încheiat la egalitate, scor 2 – 2, după ce ”panterele negre” au revenit de la 0 – 2. Echipa din Constanța a intrat în avantaj, scor 2  – 0, la pauză, după o primă repriză dominată de constănțence. FC Universitatea a fost echipa mai bună în partea secundă. Imediat după pauză Carmen Marcu a redus din diferență, iar peste alte câteva minute Monica Bențoiu a egalat la doi. FC Universitatea putea câștiga toate cele trei puncte  în jocul de duminică, dar nu a concretizat ocaziile de gol avute, cea mai mare a fost irosită de Loredana Nica, singură, în urma unui contraatac, cu portarul advers.   
Remiza de duminică menține echipa gălățeană pe primul loc în serie cu 16 puncte din 6 jocuri, golaveraj 23 – 4, la egalitate de puncte cu Selena Constanța cele două echipe fiind departajate de golaveraj, Selena 18 – 5. Etapa viitoare, ultima din tur, FC Universitatea va juca la Reghin, cu Viitorul, echipa de pe locul șapte, penultimul, în timp ce Selena va primi, pe teren propriu, replica celor de la Onix Râmnicu Sărat. Cu o victorie la Reghin FC Universitatea poate încheia turul pe primul loc în serie. 

FC Universitatea: Roxana Pazargic – Elena Ţuţuianu, Alexandra Ivan, Dumitriţa Prisăcari, Elena Ivan – Maria Stamate, Mădălina Sfinteş – Monica Benţoiu, Loredana Nica, Andreea Surcică (min.44 Georgiana Bobocea) – Carmen Marcu. Antrenori: Mihai Ciobanu, Gabriel Călinescu, Alexandru Caracaş.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal