FOTBAL: Hattrick Carmen Marcu și FC Universitatea face pasul în turul trei al Cupei

26
Pe lângă cursa de promovare în Liga I FC Universitatea – singurul club de fotbal feminin din regiune, a debutat cu brio în cealaltă competiție organizată de FRF, Cupa României. Meciul de debut în actuala ediție a competiției KO, turul II, a fost câștigat de ”panterele negre” cu scorul 4 – 1, pe terenul colegei de serie din Liga a II-a, Onix Râmnicu Sărat. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 4 – 1, la pauză 2 – 1, același scor cu care a debutat în campionatul Ligii a II-a, tot la Râmnicu Sărat cu Onix. 
Maria Stamate, în minutul 2, din fața porții dintr-o deviere greșită de la portar, a deschis scorul. Gazdele au reușit să ofere replica, în minutul 22 au egalat. Scorul pauzei a fost stabilit de internaționala Carmen Marcu, în minutul 43, gol marcat pe contraatac. La zece minute de la reluare, minutul 55, Carmen Marcu a dublat avantajul gălățean cu un gol marcat tot prin intermediul unui contraatac. În minutul 62 portarul  a Roxana Pazargic a menținut avantajul FC Universitatea după ce a apărat un penalty. Peste alte trei minute ”panterele” au rămas cu o jucătoare în minus, Georgiana Bobocea a primit cartonașul roșu și a fost eliminată. În inferioritate numerică FC Universitatea a mai marcat o dată, Carmen Marcu, în minutul 81, a reușit hattrickul, gol marcat din 10 metri, pe o greșeală a adversarilor in careul propriu. 

FC Universitatea: Roxana Pazargic – Georgiana Bobocea, Alexandra Ivan, Prisăcari Dumitrița, Elena Ivan, Andreea Plic, Mădălina Sfintes, Maria Stamate, Monica Bentoiu, Loredana Nica, Carmen Marcu. Rezerve neutilizate: Mirela Ciobotaru, Nicol Bucur, Andreea Surcică, Roxana Ioan, Irina Ivan, Denysa Negoiță, Valentina Ivan. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal