FOTBAL: Metalosport a înregistrat o nouă înfrângere în Liga a III-a

29
În etapa a XIV-a din Liga a III-a gruparea gălățeană Metalosport a susținut ultimul meci de pe teren propriu din tur. Gălățenii au primit replica celor de la AFC Hărman – una dintre echipele cu intenții de promovare în eșalonul superior la începutul campionatului, din a cărei lot fac parte câțiva jucătoru cu prezența în Liga I, Mugurel Buga, Florin Stângă sau Andrei Poverlovici. Jocul de pe stadionul Dunărea a fost pierdut de echipa gălățeană, scor 0 – 5, la pauză echipa din Hărman conducea cu scorul 3 – 0. 
Metalosport a început meciul cu formula: Tofean – Pintilie, Trandafir, Butunoiu D, Gohoreanu, Misăilă, Neamțu, Dragomir, Goupy, Mîrza, Serea. Rezerve: Butunoiu S, Farcaș, Cărare, Nanu, Partenie, Grădinaru, Enche. 
AFC Hărman: Tănase – David, Rusu, Poverlovici, Voicu, Stângă, Țuțu, Moraru, Mitrică, Turdean, Buga. Rezerve: Potcoavă, Celmare, Rotaru, Plumb, Răchiașu.      
Înfrângerea cu echipa din județul Brașov este a XIII-a în cele 13 jocuri disputate în actuala ediție a Ligii a III-a. Metalosport este ultima în sria I din Liga a III-a fără puncte, golaveraj 2 – 98. În ultima etapă din tur Metalospot are programat joc pe terenul celor de la KSE Tîrgu Secuiesc, 2 decembrie. 
Altfel, conform anunțului de aici  în urma unor restanțe financiare față de fostul antrenor, Mihai Ciobanu, clubul gălățean riscă să aibă punctaj negativ în loc de zero.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal