FOTBAL: Oțelul învinge Aerostar în “finala” turului

16
Suporter Club Oțelul Galați a câștigat cel mai important  meci din turul actualei ediții  a Ligii a III-a.  “Finala” turului cu Aerostar Bacău a fost câștigată de Oțelul cu scorul 1-0. La pauza cele două echipe au intrat la egalitate, scor 0-0. Oaspeții au irosit prima mare ocazie a meciului, în minutul 19 portarul gălățenilor Andrei Udeanu a apărat o lovitură de pedeapsă. Oțelul a replicat imediat, iar peste trei minute portughezul Ruben Silvestre a trimis cu capul spre poartă mingea fiind respinsă în bara transversală de Hărăguță, portarul băcăuanilor, iar peste alte cinci minute Chiriac a trimis un șut bun de la distanță. 

În partea secundă Oțelul a început mai bine, în minutul 61 Silvestre a trimis paralel cu poarta, iar peste patru minute Alexandru Vasile a deschis scorul cu o execuție norocasă, dar spectaculoasă, șut – centrare de pe partea dreaptă în poarta lui Hărăguță. Oaspeții au irosit o ocazie importantă de a marca, în finalul jocului, minutul 89, puțin pe lângă poartă.

După victoria cu Aerostar Oțelul egalează echipa din Bacău la puncte și este pe locul doi in clasamentul seriei I din Liga a III-a.

Oțelul: Udeanu – Vasile, Gâță, Bârlădeanu, Chiriac, Sebastian, Sălăgeanu, Bahnașu, Ilie, Silvestre, Cârjan. Antrenori: Alex Ciobanu și Eugen Baștină. Au mai jucat: Chebac, Muscă, Stoian, Manău. 
Etapa viitoare, ultima din tur, Oțelul va juca pe terenul celor de la AFC Hărman, 2 decembrie, ora 14.00. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal