FOTBAL: Satelitul FC Universitatea a întors rezultatul după pauză și s-a impus la Pașcani

28
Echipa secundă a clubului FC Universitatea Galați a obținut a doua victorie în actuala ediție din Liga a III-a. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 2 – 1, la Pașcani, pe terenul celor de la CSM. Gălățencele au obținut victoria după ce au întors rezultatul de la pauză favorabil gazdelor, scor 1 – 0, Roxana Ioan, în minutul 61, și Ștefania Treanță, în minutul 75, fiind marcatoarele celor două goluri ale victoriei gălățene. 
”Ce-i drept, în prima repriză au ratat mult adversarele noastre, având, o bara, dar și o minge care s-a oprit la 2-3 m de poartă. Așadar, o repriza a doua mult mai buna, trăită mai intens, cu faze de contraatac atât la o poarta, cât și la cealaltă. Doar neșansa face ca noi sa ne clasament mai slab fata de adversarele de până acum, din aceasta Ligă. Important este ca fetele să continue să vină la antrenamente și să lucreze mai mult. Doar așa se vor bucura ca și astăzi. Bravo lor! Le felicitam și abia așteptam să reînceapă campionatul”, ne-a spus antrenorul Alexandru Caracaș.  
11-le cu care FC Universitatea 2 a început jocul: Mirela Ciobotaru, Bianca Șerban, Eugenia Gherghisan, Gina Velea, Maria Popa, Ana Calin, Diana Stoian, Denysa Negoiță, Laura Pamfile, Roxana Ioan, Ștefania Treanță. Au mai intrat: Natalia Dudu, Ionica Zaharia, Doriana Păun și Adriana Toderașc. Antrenori: Alexandru Caracaș și Gabriel Călinescu
Jocul de la Pașcani a fost ultimul din turul actualei ediții a Ligii a III-a, iar în clasament echipa satelit este pe locul șase cu șapte puncte din șapte jocuri. Returul Ligii a III-a se va disputa anul viitor, în prima etapă FC Universitatea 2 Galați va juca pe terenul celor de la Real 3 Craiova. Echipa secundă de la FC Universitatea – singurul club de fotbal feminin din regiune, este la sezonul de debut în ligile naționale din România, iar marea majoritate a jucătoarelor sunt debutante la acest nivel. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal