FOTBAL: Schimbare de lider în Liga a IV-a cu o etapă înainte de finalul turului

28
Din campionatul Ligii a IV-as-a mai scurs o etapă, cea de a XII-a, penultima din tur. Penultima rundă din acest an a venit cu o schimbare importantă în partea superioară  a clasamentului. Liderul de dinaintea etapei, Unirea Braniștea a scos doar o remiză, scor 1 – 1, la Ghidigeni, cu Muncitorul și a pierdut primul loc în clasament. Profitând de pasul greșit al echipei din Braniștea Gloria Ivești a obținut o victorie, scor 3 – 0, rezultat omologat de Comisa de Competiții AJF Galați, și a preluat conducerea în Liga a IV-a gălățeană. 
Celelalte două echipe din ”careul de ași”, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, au obținut victorii în etapa curentă, CSU a câștigat la ”masa verde”, scor 3 – 0, cu Viitorul Costache Negri, iar Zimbrul Slobozia Conachi s-a impus, scor 5 – 2, cu gălățenii de la Quantum Club. În celelalte meciuri ale etapei Avântul Vânători a pierdut jocul de pe teren propriu cu Viitorul Umbrărești, scor 1 – 6, iar Avântul Drăgănești a obținut o victorie, scor 3 – 0, cu cei de la Juventus Toflea. 
Cu o etapă înainte de finalul turului, Gloria Ivești a preluat conducerea în Liga a IV-a Galați cu 28 de puncte din 11 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Unirea Braniștea, echipa din Ivești are avantajul golaverajului superior, + 27, față de +18 Unirea Braniștea, cât și cel al meciului direct, câștigat, scor 2 – 1, la Braniștea. Alte două echipe, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, ambele cu câte 27 de puncte, unul mai puțin decât liderul, închid plutonul fruntaș din Liga a IV-a. 
În etapa a XIII-a, ultima din tur, 25 – 26 noiembrie, sunt programate jocurile: Viitorul Costache Negri – Avântul Drăgănești, Victoria Independența – CSU ”Dunărea de Jos”, Quantum Club Galați – Gloria Ivești, Viitorul Umbrărești – Zimbrul Slobozia Conachi, Unirea Braniștea – Avântul Vânători și Agrostar Tulucești – Muncitorul Ghidigeni, Juventus Toflea- stă.             
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal