FOTBAL: Sebastian Bobocea: ”Cred că echipa a demonstrat de ce este în acest moment pe primul loc”

34

După jocurile din etapa a XII-a din Liga a IV-a Galați, Gloria Ivești a preluat conducerea în primul eșalon fotbalistic județean. Echipa din Ivești a câștigat cu scorul 3 – 0, jocul de pe teren propriu cu Victoria Independența, echipa din Independența nu s-a prezentat la joc, și a urcat pe prima poziție profitând de remiza, scor 1 – 1, celor de la Unirea Braniștea de la Ghidigeni. 


Președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a declarat că Gloria își propune să termine turul campionatului în poziția de lider. ”Ne propunem să terminăm turul pe primul loc, așa că vom face tot posibilul pentru a învinge la Galați, în ultima etapă. Îi știm pe cei de la Quantum Club și sunt foarte periculoși. Le-au pus mari probleme echipelor adverse și trebuie să îi tratăm cu respect. Vrem să ne impunem, și să fim lideri la finalul turului”.

Conducătorul grupării din Ivești ne-am mai spus că deși în pauza dintre tur și retur celelalte contracandidate se vor întări echipa din Ivești va continuă să lupte până la capăt. ”Cred că echipa a demonstrat de ce este în acest moment pe locul I, reușind cel mai bun parcurs din actuala ediție, cu 9 victorii, un egal și o singura înfrângere. Avem jucători de o valoare extraordinară, de aceea am reușit aceasta performanță. Pe lângă lot, avem și un antrenor foarte bun și cu o atitudine deosebită. Deși vor fi mișcări de trupe în iarnă, celelalte echipe se vor întări cu jucători de Liga a III-a, voi încerca să-i mobilizez pe băieți pentru a compensa prin dăruire diferențele care ne separă și să LUPTE PANA LA FINAL PENTRU VISUL LOR!”, ne-a spus Sebastian Bobocea.

Despre partea a doua a campionatului președintele clubului din Ivești ne-a spus: ”După o binemeritată vacanță de iarnă, principalul nostru obiectiv îl reprezintă lupta pentru promovare. De aceea returul campionatului trebuie abordat cu mare seriozitate. Mai sunt foarte multe meciuri de jucat. Trebuie să luptăm cu aceeași determinare și să încheiem acest campionat cu fruntea sus. Venim cu mare încredere, vrem să luptăm până în ultimul minut, să PRODUCEM SURPRIZA și SĂ ADUCEM FERICIRE PE CHIPUL LOCUITORILOR COMUNEI NOASTRE”, ne-a declarat Sebastian Bobocea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal