FOTBAL: Unirea Braniștea – campioană de toamnă în Liga a IV-a

88

Schimbări la vârf în clasamentul Ligii a IV-a după ultima etapă din tur. După ce în penultima etapă din tur Gloria Ivești a preluat șefia echipa din Ivești a pierdut la limită, scor 1 – 0, jocul de pe stadionul Siderurgistul, cu cei de la Quantum Club Galați, din ultima etapă a turului și a ratat titlul onorific de campioană de toamnă. De înfrângerea echipei din Ivești a profitat Unirea Braniștea. În ultima etapă din tur Unirea a învins, pe teren propriu, cu scorul 2 – 1 Avântul Vânători, iar echipa din Braniștea a revenit pe primul loc în clasament după ce etapa trecută a fost detronată din fotoliul de lider. Celelalte echipe din ”careul de ași” au obținut noi victorii în ultima etapă din tur. CSU ”Dunărea de Jos” s-a impus, scor 3 – 1, la Independența, cu Victoria, iar Zimbrul Slobozia Conachi a trecut la limită la Umbrărești de nou promovata Viitorul Umbrărești. Celelalte rezultate din ultima etapă a turului: Viitorul Costache Negri – Avântul Drăgănești 3 – 2, Juventus Toflea a stat. 
Unirea Braniștea a încheiat turul Ligii a IV-a Galați cu 31 de puncte din 12 jocuri, un punct în plus de CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi. După rezultatele din ultima etapă Gloria Ivești, liderul dinaintea ultimei etape, a încheiat turul pe locul patru cu 28 de puncte. 
În prima etapă din retur, primăvara anului 2018, sunt programate jocurile: Unirea Braniștea – Zimbrul Slobozia Conachi, Agrostar Tulucești – Avântul Vânători, Viitorul Umbrărești – Gloria Ivești, Quantum Club Galați – CSU ”Dunărea de Jos” Galați, Victori Independența – Avântul Drăgănești, Viitorul Costache Negri – Juventus Toflea.             
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal