FOTBAL: Victorii pe linie ale gazdelor în etapa a X-a din Liga a IV-a

16
În Liga a IV-a Galați, primul eșalon fotbalistic județean, s-au disputat jocurile din etapa a zecea. A fost o etapă favorabilă gazdelor, în toate cele șase jocuri ale etapei s-au impus echipele gazdă. Scorul etapei s-a înregistrat la Slobozia Conachi, unde Zimbrul s-a impus cu scorul 7 – 0 în fața celor de la Viitorul Costache negri. Viceliderul Gloria Ivești a obținut o victorie al fel de clară, scor 3 – 0, cu cei de la Juventus Toflea, CSU ”Dunărea de Jos” a revenit la jocurile din Liga a IV-a, după etapa de pauză, cu o victorie, scor 7 – 1, cu cei de la Avântul Drăgănești, revelația ultimelor etape Agrostar Tulucești a învins cu scorul 3 – 2 o altă nou promovată Viitorul Umbrărești,. Muncitorul Ghidigeni a trecut de Quantum Club Galați cu scorul 5 – 2, iar rezultatul surpriză al etapei este victoria Avântului Vânători cu scorul 5 – 0 în jocul cu cei de la Victoria Independența. Liderul al zi Unirea Braniștea a stat în etapa a zecea, din cauza numărului impar de echipe din Liga a IV-a. 
Patru echipe sunt implicate în lupta pentru primul loc. Unirea Braniștea conduce cu 24 de puncte, Gloria Ivești este pe locul doi cu 22 de puncte, CSU Dunărea de Jos și Zimbrul Slobozia Conachi, ambele cu 21 de puncte închid plutonul fruntaș din primul eșalon fotbalistic județean. 
Etapa a XI-a programează jocurile: Juventus Toflea – CSU, Viitorul Costache Negri – Gloria Ivești, Victoruia Independența – Zimbrul Slobozia Conachi, Quantum Club Galați – Avântul Vânători, Viitorul Umbrărești – Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea – Agrostar Tulucești.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal