FOTBAL: Victorii pe linie pentru favorite în etapa a XI-a din Liga a IV-a

31
foto: facebook.com/Zimbrul Slobozia Conachi
Cele patru echipe ce formează ”careul de ași” din Liga a IV-a Galați au obținut victorii pe linie în etapa a XI-a din primul eșalon fotbalistic județean. Seria victoriilor favoritelor a fost deschisă sâmbătă de CSU ”Dunărea de Jos”, studenții profesorului Savu s-au impus, scor 8 – 3, la Brăhășești cu cei de la Juventus Toflea. Liderul ligii Unirea Braniștea a obținut o victorie, scor 3 – 0, pe teren propriu cu Agrostar Tulucești, Gloria Ivești – viceliderul campionatului, a trecut cu scorul 2 – 1, la Costache Negri de Viitorul, iar Zimbrul s-a impus cu scorul 6 – 2, pe terenul Victoriei din Independența. În celelalte meciuri ale etapei Quantum Club Galați a învins, scor 5 – 0, Avântul Vânători, iar Viitorul Umbrărești a învins cu același scor Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești a stat. 
După 11 etape din Liga a IV-a Galați Unirea Braniștea conduce cu 27 de puncte, 10 jocuri, echipa din Braniștea este urmată de trei echipe, Gloria Ivești, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, toate cu câte 24 de puncte din 10 jocuri. 
Etapa a 12-a, penultima din tur, este programată la finalul săptămânii viitoare iar jocurile programate sunt: Muncitorul Ghidigeni – Unirea Braniștea, Avântul Vânători – Umbrărești, Zimbrul Slobozia Conachi – Quantum Club Galați, Gloria Ivești – Victoria Independența, CSU – Viitorul Costache Negri, Avântul Drăgănești – Juventus Toflea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal