FUTSAL: United revine la meciurile din Liga I cu un joc pe terenul campioanei

5

După aproape două săptămâni de pauză fotbaliștii de la United revin la meciurile din Liga I de futsal cu două jocuri în decurs de patru zile. Prima dată joi, 30 noiembrie, de la ora 18.00, în ultimul meci al etapei a XII-a, în Sala Sporturilor din Deva, finalistele sezonului trecut, Autobergamo Deva – campioana României, și United – vicecampioana, se vor întâlni pentru a doua oară de la finala sezonului trecut. 

La fel ca precedentul duel cu o echipă din ”careul de ași” și în jurul jocului de la Deva s-au iscat controverse. Hunedorenii, participanți în UEFA Futsal Cup – Elite Round, au cerut amânarea meciului, însă conform regulamentelor FRF clubul United a solicitat programarea jocului. De altfel, despre controversa reprogramării meciului președintele clubului din Deva s-a exprimat prin intermediul unui comunicat de presă. ”Vi se pare normal, dragi iubitori ai futsalului, după ce jucăm în trei zile cu cele mai bune echipe ale Europei, reprezentând țara cu cinste, să fim obligați de o chichiță din regulament, căutată cu lupa de clubul din Galați, sa jucam peste nici 72 de ore?! Să nu uite staff-ul tehnic, acum la Galați, anul trecut cu Târgu Mureș participând în UEFA Futsal Cup, și-au amânat meciurile fără probleme, noi neavând nimic de obiectat”, a declarat președintele echipei din Deva Dorin Popa aici.    

Jocul de la Deva este abordat de United de pe locul patru în Liga I de futsal cu 24 de puncte din 10 jocuri, un meci mai puțin, cel cu Informatica Timișoara, caz ce se află la Comisiile FRF. Autobergamo conduce Liga I cu 29 de puncte din 11 jocuri. Hunedorenii au susținut recent, în Spania, la Torrejón de Ardoz, jocurile din cadrul UEFA Futsal Cup, Elite Round, unde a înregistrat trei înfrângeri, dar a lăsat o impresie bună.

După meciul de joi de la Deva, United va juca, în premieră pentru acest sezon, duminică, 3 decembrie, de la ora 15.30, la Galați, cu cei de la Imperial Wet Miercurea Ciuc, în etapa a XIII-a din prima ligă de futsal. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal