FUTSAL: United s-a impus categoric în jocul cu Spicom Sfântu Gheroghe

15
După 9 – 0 la Reșița, 10 – 1 la Târgu Mureș, vicecampionii de la United au obținut o nouă victorie la scor în Liga I de futsal. În etapa a XI-a  echipa lui Cosmin Gherman s-a impus cu scorul 13 – 1, pe teren propriu, în fața celor de la Spicom Sfântu Gheroghe. 
United a obținut victoria fără prea mari eforturi, gruparea din Covasna a venit la Galați cu o rotație extrem de scurtă, cei cinci jucători din echipa de start plus trei rezerve, din care una de portar. Omul meciului a fost brazilianul Kailom Borges cu patru goluri. Pentru United au mia marcat: Adrian Lașcu 3, Guilherme  Varela 2, Octavian Cireș 2, Octavian Cireș. tabela din jocul de azi a fost ”închisă” de golul marcat de juniorul Robert Crișan – prima reușită în Liga I.
De remarcat, prima repriză s-a încheiat cu 0 în dreptul ambelor echipe la capitolul greșeli, prima greșeală pe tabelă fiind contabilizată abia în a doua jumătate a reprizei secunde. 
United: Wellington Silva, Ionuț Păduraru, Andrei Dinicuță – portari; 
Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Kailom Borges, Guilherme  Varela; 
Bogdan Covaci, Octavian Cireș, Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose; 
Vasile Boubătrîn, Andrei Apostol, Robert Crișan; 
Antrenori: Cosmin Gherman și Alexandru Tănăsilă. 
Cu 24 de puncte, din 9 jocuri, United este pe locul trei în clasamentul la zi din Liga I. Pentru United urmează o etapă de pauză, jocul din etapa a XII-a, de la Deva , cu Autobergamo, a fost amânat, conform programării inițiale următorul meci pentru gălățeni va fi în etapa a XIII-a, pe teren propriu, cu Imperial Miercurea Ciuc.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal