FUTSAL: United și Autobergamo Deva au remizat în ultimul mare derby al anului din Liga I

12
Ultimul mare derby al campionatului Ligii I de futsal, din acest an, între campioana Autobergamo Deva și vicecampioana United Galați, s-a încheiat nedecis. Cele două finaliste de sezonul trecut au încheiat la egalitate, scor 4 – 4, un meci decis în ultimele secunde. 
La pauză gazdele au intrat în avantaj, scor 2 – 1. Florin Matei a deschis scorul în minutul 7, United a egalat, peste șase minute, minutul 13, prin Andrian Lașcu, fază la care a lucrat împreună cu celălalt internațional de peste Prut de la United, Constantin Burdujel. Scorul primei părți a fost stabilit de Florin Matei după ce a transformat un penalty. În partea secundă după ce ambele echipe au irosit câte un moment de ”power play” (două minute de superioritate numerică), Covaci de la United și Ignat de la Deva au fost eliminați, Andrian Lașcu a egalat la doi. La câteva minute distanță United a trecut în avantaj, pentru prima oară în jocul de azi, Guilherme Varela a marcat pentru 3 – 2 în urma unui contraatac. Imediat echipa din Deva a riscat și a scos portarul, iar în decurs de două minute Csoma Alpar a egalat și a instalat echipa din Deva la conducere. Replica lui Cosmin Gherman a fost pe măsură, tehnicianul gălățenilor a scos portarul pe faza de atac, iar în ultimele secunde Octavian Cireș a egalat la 4, acesta fiind și scorul final al derby-ului. 
După remiza de la Deva, prima din actuala ediție de campionat, United este pe locul patru în clasamentul Ligii I cu 25 de puncte din 11 jocuri, cinci puncte mai puțin, dar și un joc mai puțin disputat, decât echipa de pe primul loc Aurtobergamo Deva. Duminică, 3 decembrie, începând cu ora 15.30, la Galați, Sala Sporturilor Dunărea, United va susține ultimul meci de pe teren propriu din acest an cu nou promovata Imperial Miercurea Ciuc.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal