Gabriel Călinescu: ”Ne dorim să fim surpriza plăcută a Cupei”

25

Duminică, 26 noiembrie, liderul seria I din Liga a II-a, FC Universitatea Galați va debuta în actuala ediție a Cupei României. ”Panterele” vor juca la Râmnicu Sărat, cu echipa locală Onix. Președintele, și unul dintre antrenorii echipei, Gabriel Călinescu, ne-a declarat că își dorește ca echipa gălățeană să facă pasu în turul următor al competiției KO.  

”Meciul din Cupa României  este foarte important pentru noi și sunt sigur că duminică vom da o replică pe măsură adversarului. În primul an de la înființare în Cupa României am bătut Bacăul cu 3-0 (hat-trick Georgiana Stratu). Iar în următoarea fază  am pierdut cu Selena la masa verde (din păcate ambulanța a ajuns după 35 de minute). În  sezonul trecut am pierdut cu 2 – 1 in fața  Selenei, un meci în care meritam mai mult”, ne-a spus Gabriel Călinescu. 

Pentru jocul de duminică echipa gălățeană are mai multe jucătoare indisponibile, conform președintelui Gabriel Călinescu: ”Sperăm să ne calificăm în  optimi și după orice este posibil. Ne dorim să fim surpriza plăcută a acestei competiții. Din păcate duminică vor lipsi 2 fundași:  Dumitrița Prisăcari, convocată  la națională și Valentina Ivan, care cu siguranță va reveni în retur, plus Laura Pamfile. Dar, sunt sigur că fetele care vor juca vor face un meci bun și cel mai important e să ne calificăm în optimi”. 
Președintele ne-a mai spus că în cazul calificării în faza următoare și-ar dori un duel cu Selena Constanța în următorul tur al Cupei: ”Dacă ne vom califica cred că vom juca cu câștigătoarea dintre Selena SN Constanta și Fair Play București. Mi-aș dori să mai jucăm o dată cu Selena în Cupă până la meciul din retur. Dar important e în primul rand să ne calificăm. Succes la toate echipele și cea mai bună să se califice în optimi!”, ne-a spus președintele Gabriel Călinescu 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal