HANDBAL: CSU Danubius – o nouă înfrângere în Liga Florilor

9
Echipa feminină de handbal CSU Danubius a înregistrat a cincea înfrângere în Liga Florilor. În primul meci al cuplajului de duminică de la ”Polivalentă” echipa gălățeană a pierdut cu scorul 23 – 25, jocul cu CSM Bistrița. 
La pauză echipa oaspete a intrat în avantaj, scor 14 – 9. Până aproape de jumătatea reprizei cele două echipe au mers cap la cap pe tabelă. În minutul 12, la scorul 4 – 4, CSU a beneficiat de o aruncare de la șapte metri, ratată de macedoneanca Livinikj, moment al jocului ce s-a dovedit a fi important în desfășurarea ulterioară a jocului. În repriza secundă cele două echipe și-au împărțit momentele de superioritate. Bistrița a început mai bine, iar în minutul 45 s-a înregistrat avantajul maxim din acest joc, scor 14 – 22. În ultima parte a meciului CSU a revenit și a sperat în egalare. Denisa Șelever și Cristina Clisu au ținut echipa gălățeană în joc prin golurile marcate. Cu teri minute înainte de final, al scorul 21 – 25, CSU a beneficiat de superioritate numerică, dar atacurile inițiate de Sheiko, Șelever sau Clisu au rămas fără finalitate.    
În clasamentul din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul 10 cu 9 puncte acumulate în 9 jocuri disputate. Etapa viitoare, 12 noiembrie, CSU Danubius va juca la Vâlcea, cu HCM, de la ora 16.30, joc ce va fi transmis în direct de TVR. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal