HANDBAL: CSU Danubius a trecut cu greu de ”lanterna roșie”

17
Echipa feminină CSU Danubius a obținut a patra victorie, scor 20 – 17, în Liga Florilor. Gruparea gălățeană a avut mult de furcă cu ”lanterna roșie”, CSM Slatina, pentru a-și adjudeca victoria din ultimul meci al anului. 
După primele 30 de minute CSU avea un avantaj de trei goluri, scor 12 – 9. Gălățencele au început mai greu meciul, au marcat primul gol abia în minutul 6, din șapte metri, Ala Sheiko a egalat la 1. Odată ”ghinionul” spart fetele lui Valeriu Costea au surprins adversarul cu contraatacuri rapide și și-au construit un avantaj de trei goluri la pauză. Și după pauză CSU a început mai greu, apatia ofensivă a gazdelor a permis echipei din Slatina să egaleze, la 13, în minutul 41, sau 14 în minutul 44. Andreea Taivan a marcat golul desprinderii, reușita fiind dublată de o nouă intervenție salvatoare a portarului Elena Șerban, urmată de un noul gol al jucătoarei din Ucraina Ala Sheiko. CSU s-a desprins decisiv, 17 – 14, în câștigătoare după o reușită a Dacianei Balaban. Plecată pe contraatac Daciana a marcat în poarta goală a echipei din Slatina, portarul era schimbat cu o jucătoare de profil ofensiv pentru a crea superioritate, și a obținut și eliminare de două minute în echipa din Slatina. 
Victoria cu echipa din Slatina a fost a patra în Liga Florilor pentru CSU Danubius iar în clasament echipa gălățeană este pe locul 9 cu 12 puncte din zece jocuri. După acestă etapă Liga Florilor intră în pauză următoarea etapă, a XI-a, este programată pentru 10 ianuarie 2018 etapă în care CSU Danubius va juca pe terenul celor de la ”U” Cluj – Napoca.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal