HANDBAL: Înfrângere categorică pentru CSU Danubius la Râmnicu Vâlcea

26
Echipa feminină de handbal CSU Danubius nu reușește să își găsească cadența în actuala ediție a Ligii Florilor. În etapa a IX-a din LNHF CSU Danubius a înregistrat a treia înfrângere consecutivă, a șasea din sezon, scor 26 – 17, pe terenul celor de la HCM Râmnicu Vâlcea. 
CSU a intrat la pauză cu un deficit de șase goluri, scor 6 – 12. Diferența de la pauză de șase goluri s-a conturat în finalul reprizei, după o perioadă negră de aproape 13 minute fără gol marcat de CSU. Deși a avut patru minute de om în plus, două eliminări de două minute, CSU nu a reușit să puncteze pe tabelă. 
După pauză CSU a amenințat victoria gazdelor doar în primul sfert de oră. Macedoneanca Elena Livrinikj a marcat de cinci ori în primele minute, de patru ori consecutiv (două din 7 metri), și a  apropiat CSU la doar trei goluri, scor 15 – 12, minutul 43, cea mai mică diferență pe tabelă din partea secundă. 
Cea mai bună marcatoare a meciului a fost  Elena Livrinikj cu nouă goluri. Pentru CSU au mai marcat: Nicoleta Safta 3 g, Daciana Balaban 2g, Cristina Clisu, Denisa Șelever, Ala Sheiko – câte un gol. În clasamentul din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul 10 cu 9 puncte din 9 jocuri. În Liga Florilor, în acest an, se va mai disputa un joc, sâmbătă, 18 noiembrie, CSU Danubius va juca pe teren propriu cu ultima clasată din Ligă, CSM Slatina.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal